Demet Şener, İbrahim Kutluay anlaşmalı olarak evliliklerini bitirdi

Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın kendisini aldattığını söyledi. Önce 8, sonra 6 milyon TL tazminat istedi. Ancak istediğini elde edemeyince pes etti. 3 milyon TL’ye razı geldi. Anlaşmalı olarak evliliği bitirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2019 Güncelleme 05 Mart 2019, 09:36
Demet Şener, İbrahim Kutluay anlaşmalı olarak evliliklerini bitirdi

İÇİNDEKİLER

HER şey bundan üç yıl önce başladı... Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Şener, eşinin kendisini sosyetik yogacı Edvina Sponza ile aldattığını öne sürüp, boşanma davası açtı.

Ayrıca önce 8, sonra da 6 milyon lira tazminat ile kendisi ve çocukları için aylık 60 bin lira nafaka talep etti. Mahkeme, o dönem 1 milyon 350 bin lira tazminat, 32 bin 500 TL de nafaka verdi.

Demet Şener rakamı beğenmeyince kararı temyiz etti. Ancak geçtiğimiz hafta pes eden Şener, İbrahim Kutluay'a anlaşmalı boşanma davası açtı. İkili, dün sabah İstanbul'da görülen duruşmada anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma protokolüne göre; çiftin iki çocuğunun velayeti Demet Şener'de kaldı.

Yine protokole göre İbrahim Kutluay, Demet Şener'e nafaka ödemezken, çocukları için aylık toplam 32 bin 500 TL nafaka ödeyecek. Kutluay, eski eşi Demet Şener'e ise sadece 3 milyon TL tazminat verecek...

EDVİNA'YA KARŞI DA KAYBETMİŞTİ
Demet Şener, Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin liralık 'ikinci kadın' davasını
da kaybetmişti.

Şener'in avukatı, "Sponza, el yazısı notları ve iç çamaşırlarını Demet Şener'e göndererek, telefonla da 'Bunu kocan bana aldı' diyerek doğrudan kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur" demişti.