28 Mart’ta Beren Saat’le boşanma davasının olduğu konuşulan Kenan Doğulu'dan şarkılı mesaj

28 Mart’ta Beren Saat’le boşanma davasının olduğu konuşulan Kenan Doğulu, önceki akşam bir ödül töreninde sahnedeydi. Popçu, Sertab Erener’le ‘Aldırma deli gönlüm’ şarkısını söyleyerek adeta evliliği bitirmekte ısrarlı olan Saat’e seslenir gibiydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2019 Güncelleme 23 Mart 2019, 07:57
28 Mart’ta Beren Saat’le boşanma davasının olduğu konuşulan Kenan Doğulu’dan şarkılı mesaj

İÇİNDEKİLER

Önceki gün 5 yıllık eşi Beren Saat'le 28 Mart'ta anlaşmalı olarak boşanacağı konuşulan Kenan Doğulu, ayrılık iddialarına adeta şarkılarla mesaj verir gibiydi...

Ünlü popçu, ilk olarak Instagram hesabından "Benimle Kal" şarkısının şu kısmını paylaştı: "Sen gittin ya bir parçam gitti. Söktüler sanki yarımı. Henüz dur bile diyemeden topladım gözyaşlarımı. Benimle kal."


OTOPARKTAN KAÇTI...
Kenan Doğulu, önceki akşam ise Raffles Hotel'de düzenlenen 5. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Töreni'ne katıldı. Sertab Erener'le aynı sahneyi paylaşan Doğulu'nun düet şarkısı da adeta Beren Saat'e gönderme gibiydi.

Ünlü popçunun Erener'le söylediği "Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver" sözleri oldukça manidardı.

Bu arada törene katılan ünlü isimlerin ve hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Kenan Doğulu, her zamankinin aksine sahnede daha durgundu. Bu arada ünlü popçu, boşanmayla ilgili sorulardan kaçmak için töreni otoparktan terk etti.

35 yaşındaki oyuncu, Instagram'da yaptığı imalı paylaşımlarıyla boşanma haberlerini doğrular gibiydi. Doğulu ise süreçle ilgili sessiz...
İlk kez aynı sahneyi paylaşan Erener ve Doğulu, büyük alkış aldı.