Dünyaca ünlü Tupac’ın yapımcısı Suge Knight’ın oğlu Jr. Suge, kurban olarak Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’i seçti! Anjelik, çetenin ipliğini pazara çıkardı

Dünyaca ünlü Tupac’ın yapımcısı Suge Knight’ın oğlu Jr. Suge, ABD’de kurduğu çeteyle genç kızları kötü işlerine alet etti. Çete son kurban olarak Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’i seçti. Ancak Anjelik, çetenin ipliğini pazara çıkararak birçok genç kızı kurtardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2019 Güncelleme 14 Nisan 2019, 07:59
Dünyaca ünlü Tupac’ın yapımcısı Suge Knight’ın oğlu Jr. Suge, kurban olarak Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’i seçti! Anjelik, çetenin ipliğini pazara çıkardı

İÇİNDEKİLER

Uzun zamandır annesi Ahu Tuğba ile Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan Anjelik Calvin'in başı ABD'deki suç çeteleriyle dertte. Efsane rapçi Tupac Amaru Shakur'ın yapımcısı Suge Knight'ın oğlu Junior Suge'nin ABD'de kurduğu çeteyle genç kızları tuzağına düşürdüğü ortaya çıktı.

Kurduğu şirkette kıyafet ve aksesuarları bütün dünyaya sattığını söyleyen Junior Suge ve elemanları, firmanın reklam yüzü yapmak için Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'e teklif götürdü.

Dünyanın birçok ülkesiyle birlikte Türkiye'ye de açılmak istediklerini söyleyen Suge, Anjelik Calvin'i anlaşma imzalamak için özel uçakla New York'a davet etti.



KİRLİ DÜNYAYI ÇIKARDI
Annesi ya da avukatıyla geleceğini belirten Calvin'e firmadan tek gelmesi söylendi. Durumdan şüphelenen genç kız, yaptığı araştırmada, iş dünyası gibi görünen firmanın kirli dünyasını ortaya çıkardı.

Özellikle Tupac hayranı genç kızları ağına düşürüp, kötü işlerine alet eden çetenin gerçek yüzünü gören Anjelik, kendisini arayan çete elemanlarını engelledi.

Durumu polise bildiren Anjelik Calvin, korku dolu anlar yaşadı. ABD'de aldığı eğitim sırasında okul birincilikleriyle adından söz ettiren, hatta başarısıyla Beyaz Saray'a davet edilen Anjelik, çetenin ipliğini pazara çıkardıktan sonra tüm genç kızları uyarmayı da ihmal etmedi.

Dünyanın en ünlü rap sanatçısı Tupac Shakur, 1996 yılında çete savaşlarına kurban gitmişti. Tupac, Suge Knight'ın sürdüğü arabada kurşunlanarak öldürülmüştü.


Jr. Suge Knight, babasının izinden giderek çete savaşlarına devam ediyor.