Mustafa Sandal’la aşk yaşayan Melis Sütşurup eski evliliğinden olan oğlunu Musti’yle tanıştırdı! Emina Jahovic'ten tepki geldi

Popçu Mustafa Sandal’la beş aydır aşk yaşayan sosyetik Melis Sütşurup, bombayı patlattı. Sütşurup, eski evliliğinden olan oğlunu Musti’yle tanıştırdığını söyleyip ‘Cici baba’ yorumu yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2019 Güncelleme 22 Nisan 2019, 07:59
Mustafa Sandal’la aşk yaşayan Melis Sütşurup eski evliliğinden olan oğlunu Musti’yle tanıştırdı! Emina Jahovic’ten tepki geldi

İÇİNDEKİLER

Mustafa Sandal'la sosyetik Melis Sütşurup'un beş ay önce başlayan aşkları tam gaz sürüyor. Önceki akşam Etiler Armutlu Steakroom'da görüntülenen Sütşurup'un keyfi yerindeydi. Genç kadın, kız arkadaşlarıyla yemek yiyip sohbet etti.

Sosyetik güzel, daha sonra da DJ kabinine geçip Sandal'ın kendisi için yazdığı 'Gel Bana' şarkısını çalarak doyasıya dans etti. Çıkışta objektiflere poz veren Sütşurup, bombayı patlattı.

Sosyetik güzel, eski eşinden olan 4 yaşındaki oğlu Yiğit'i Musti'yle tanıştırdığını söyledi. Sütşurup, Sandal'ın oğulları Yavuz ve Yaman'la ise henüz tanışmadığını belirtti.



EMİNA'DAN ONAY ÇIKMADI!
Sütşurup'un oğlunu aşkı Mustafa Sandal'la tanıştırması "Cici baba Musti" yorumu yaptırdı. Genç kadınının ünlü popçunun eski eşi Emina Jahovic'ten olan oğulları Yavuz ve Yaman'la tanışmaması ise kafa karıştırdı. Melis Hanım'ın aşkının oğullarıyla bir araya gelmesine Jahovic'in karşı çıktığı iddiaları da konuşulanlar arasında.



Sütşurup, eski eşinden olan oğlu Yiğit'i aşkı Musti'yle bir araya getirerek evlilik sinyali verdi.

DOĞAN SAVAŞ