Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, Galatasaray’ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis ile Etiler’de rastlaştı

Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, önceki akşam Galatasaray’ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis ile Etiler’de rastlaştı. Gomis’le ayaküstü sohbet edip onun için şarkılar söyleyen popçu, futbolcuya telefonunu verip siyahi yıldızı konserine davet etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2019 Güncelleme 26 Nisan 2019, 07:59
Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, Galatasaray’ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis ile Etiler’de rastlaştı

İÇİNDEKİLER

Ünlü popçu Ziynet Sali, önceki akşam dostlarıyla Etiler Da Mario adlı mekanda buluştu. Geç saatlerde mekandan ayrılan Sali, aynı esnada kapıda beliren Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis ile karşılaştı. Bir süre ayaküstü sohbet eden ikilinin neşeli halleri objektiflere böyle yansıdı.



GÖZLERİNE BAKA BAKA...
Gomis'le hatıra fotoğrafı çektiren popçu, futbolcuyu konserine davet etti. Hızını alamayan şarkıcı, Gomis'in gözlerine bakarak 'Yüreğin İnce İnce Sızlamadı mı?' adlı yeni parçasını seslendirdi. Bunun üzerine Gomis de Sali'nin telefon numarasını alıp konser teklifini kabul etti.



'AMAN ERKAN GÖRMESİN'
Yılbaşından beri aşk yaşadığı müzisyen aşkı Erkan Erzurumlu'nun 14 Şubat'ta hediye ettiği tektaşı takmadığı gözlenen Ziynet Sali, bu durumun hatırlatılması üzerine "Evde unutmuşum" yanıtı verdi. Aşkının şu sıralar yurt dışında olduğunu söyleyen ve henüz evlilik teklifi almadığını belirten Sali'nin Gomis'le paslaşması ise "Aman Erkan bu görüntüleri görmesin" esprisi yaptırdı.

YÜZÜK EVDE KALDI
Sali, aşkı Erkan Erzurumlu'nun verdiği yüzüğü evde unutması bir hayli manidardı…

Doğan SAVAŞ