Demet Akalı'nda İstanbul Havalimanı'na övgü! "Kıskanılmakta haklı burası müthiş"

Popçu Demet Akalın, dün sabah ilk kez gittiği İstanbul Havalimanı’na hayran kaldı. Akalın, havalimanını yersiz yere eleştiren klayve delikanlılarına ise ‘Kıskanılmakta haklı. Burası müthiş’ çıkışı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2019 Güncelleme 11 Mayıs 2019, 07:57
Demet Akalı’nda İstanbul Havalimanı’na övgü! Kıskanılmakta haklı burası müthiş

İÇİNDEKİLER



Pop
müziğin kraliçesi Demet Akalın; dün eşi Okan Kurt, kızı Hira ve yakın dostu Fatih Ürek'le birlikte Maldivler tatiline çıktı. Egzotik adaya gitmeden önce sabah saatlerinde soluğu İstanbul Havalimanı'nda alan ünlü popçu, gözlerine inanamadı. Türkiye'nin gururu olan İstanbul Havalimanı'na hayran kalan Demet Akalın, burada çektiği videoları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.



Akalın, havalimanını eleştiren klavye delikanlılarına da şu sözleriyle sert çıktı: "Şu havaalanına b... atanın ben... Ayol yıkılıyor havaalanı, yeni görüyorum ben." İlk kez gittiği İstanbul Havalimanı için "Müthiş, muhteşem" diyen Demet Akalın, ekledi: "Böylesine bir havalimanı, kıskanılmakta haklı."


Popçunun 7 milyon 800 bin kişinin takip ettiği Instagram hesabından yaptığı havalimanı paylaşımına ise halktan "Helal olsun sana Demet. Türkiye'nin değerlerine sahip çıkmayı bilen gerçek sanatçı" yorumları yağdı...



YENİ KLİBE TAM NOT
Demet Akalın'ın 'Ateş' albümünde yer alan 'Ağlar O Deli' isimli şarkısına çektiği video klip, ortalığı yakıp geçti. Sözleri Hakkı Yalçın, müziği Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait şarkı, milyonları ağlattı.