Cannes Film Festivali’ne Dilan Çiçek Deniz damgası! 800 bin euroluk mücevherleriyle dikkatleri üzerine topladı

72. Cannes Film Festivali’ne Dilan Çiçek Deniz ile Meryem Uzerli katıldı. Deniz, şıklığı ve 800 bin euroluk mücevherleriyle kırmızıyı halıya damga vurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2019 Güncelleme 16 Mayıs 2019, 07:57
Cannes Film Festivali’ne Dilan Çiçek Deniz damgası! 800 bin euroluk mücevherleriyle dikkatleri üzerine topladı

İÇİNDEKİLER



Fransa'daki Cannes Film Festivali'nin
açılış törenine katılan Dilan Çiçek Deniz, kırmızı halıya damga vurdu. Fransız mücevher markası Messika'nın özel davetlisi olarak törene katılan güzel oyuncu, Hakan Akkaya imzalı abiyesiyle prensesleri andırdı. Deniz, 80 karatlık mücevherleriyle göz kamaştırdı. Deniz, markanın 800 bin euro (5 milyon 400 bin lira) değerindeki 250 adet damla pırlantadan oluşan kolye, bileklik ve küpeleriyle ışıl ışıldı. Üzerinde servet taşıyan oyuncuyu, tören boyunca yakın korumalar adım adım izledi.


Açılış törenine katılan bir diğer Türk oyuncu ise Meryem Uzerli oldu. Güzel oyuncu, transparan abiyesiyle tüm bakışları üzerine topladı.



ABD'li yıldız Eva Longoria, Alberta Ferreti imzalı pembe abiye ile salındı. Longoria, derin bacak dekoltesiyle kusursuz fiziğini gözler önüne serdi.


Victoria's Secret'ın Hollandalı meleği Romee Strijd, Etro marka dantel elbisesiyle kuğu gibiydi…


Bir dönem Burak Özçivit'i sosyal medyada yakın markaja alan Rus sunucu Victoria Bonya, kırmızı seksi abiyesiyle bakışları üzerine topladı.



AYRILIK ÇANLARI ÇALDI
'Dünyanın en yakışıklı mahkumu' olarak ünlenen Jeremy Meeks, festivale nişanlısı Chloe Green yerine model Andreea Sasu ile katıldı. 35 yaşındaki Meeks'in Sasu ile kol kola poz vermesi ve aynı esnada 28 yaşındaki Green'in sosyal medya paylaşımında parmağında nişan yüzüğünün olmaması ayrılık iddialarına yol açtı.