Ağrılı minikler Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'i mutluluktan havalara uçurdu

Ağrı’daki köy okullarına kırtasiye malzemesi gönderen Ebru Şahin, öğrencilerin yüzünü güldürdü. Ağrılı minikler de güzel oyuncunun doğum gününü videoyla kutlayıp Şahin’i mutluluktan havalara uçurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2019 Güncelleme 19 Mayıs 2019, 07:58
Ağrılı minikler Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i mutluluktan havalara uçurdu

İÇİNDEKİLER



Dün
27 yaşına giren güzel oyuncu Ebru Şahin, Ağrılı miniklerden çok özel bir hediye aldı. atv'nin sevilen dizisi 'Hercai'nin Reyyan'ı Şahin, geçen ay 'Köy Okulları Yardım Projesi' kapsamında dizinin çekildiği Mardin başta olmak üzere Ağrı, Van ve Diyarbakır'daki öğrenciler için bağış yapmıştı. Ağrı Kazım Karabekir İlkokulu'nda okuyan öğrenciler de kendilerine oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri gönderen oyuncunun iyiliğine kayıtsız kalmadı.


Ağrılı minikler, oyuncunun doğum gününü öğretmenlerinin çektiği video ile kutlayıp sevgilerini gösterdi. Güzel oyuncu, anlamlı hediyeyle duygulandı. Şahin de öğrencilere şu karşılığı verdi: "O parıldayan gözleriniz, kamera karşısında mahcup sallanan bedeniniz, güzel kalbiniz ve sözlerinizle iyi ki varsınız güzel çocuklarım. Kocaman öpüyorum hepinizi."



HERCAİ ZİRVEDE
Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün başrolündeki 'Hercai', zirveye demir attı. Dizi, Cuma akşamki bölümüyle Tüm Kişiler'de yüzde 10.96 izlenme oranı ve yüzde 27.20 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 6.58 izlenme oranı ve yüzde 17.41 izlenme payı, 20+ABC1'de yüzde 8.32 izlenme oranı ve yüzde 20.32 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.