Jenniffer Lopez borsası! Organizatörler bilet fiyatlarını yükseltti

Bu yaz Antalya’yı sallayacak olan Jennifer Lopez’in 6 Ağustos’ta Regnum Carya Otel’deki konserinin 2 bin liralık biletleri tükendi. Bunun üzerine Lopez borsası açıldı. Organizatörler, fiyatıyla cep yakan aynı biletlerin fiyatını 3 bin liraya yükseltti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2019 Güncelleme 19 Mayıs 2019, 07:58
Jenniffer Lopez borsası! Organizatörler bilet fiyatlarını yükseltti

İÇİNDEKİLER

Bu yaz Antalya'da Türk hayranlarıyla buluşacak olan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in konser biletleri kapışıldı. 7 yıl önce İstanbul'da sahne alan JLo'nun 6 Ağustos'ta Regnum Carya Otel'deki konserini kaçırmak istemeyen müzikseverler, 2 bin liralık biletlere akın etti. Fiyatıyla dudak uçuklatan biletler tükenince organizatörler, ikinci bir satış dönemi başlattı.



Ancak fiyatlar katlandı. İlgiyi fırsata çeviren organizatörler, 2 bin liralık bilet fiyatını 3 bin liraya yükseltti. Lopez borsası dikkatlerden kaçmadı. Öyle ki erken satışı yapılan 2 bin liralık biletler için 'avantajlı dönem', 3 bin liraya satışa sunulan biletler için de 'normal dönem' bilgisi yer aldı. Konser tarihinin yaklaştığı dönemde ise bilet fiyatlarının servet değerinde olması bekleniyor.