Engin Akyürek Latin Amerika'da Brad Pitt'in pabucunu dama attı

Latin Amerika’daki Engin Akyürek çılgınlığı zirve yaptı. Kuaförlerde Brad Pitt yerine fotoğrafları kullanılan Akyürek, ünlü starın pabucunu dama attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2019 Güncelleme 12 Haziran 2019, 07:59
Engin Akyürek Latin Amerika’da Brad Pitt’in pabucunu dama attı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, başarılı dizi ve filmlerinin yanı sıra karizmasıyla da Latin Amerikalı hayranlarının gönlünü fethetti. Şili, Peru, Arjantin ve Brezilya'da fırtınalar estiren yakışıklı oyuncu, özellikle kadın hayranlarının gönlünü çelmeyi başardı. Latinler, ünlü oyuncunun giyim kuşamından saç stiline kadar her detayı yakından takip eder oldu. Hatta Akyürek, dünyaca ünlü bir moda sitesinde en tarz oyuncular arasına adını yazdırıp listede Johnny Depp'i de solladı. Akyürek'in başarısı bununla sınırlı kalmadı.



38 yaşındaki oyuncu, saç stiliyle de Latin Amerika'daki kuaförlere ilham verdi. Latinler, Akyürek gibi havalı saçlara sahip olmak için kuaförlerde kuyruklar oluşturdu. Latin Amerika'daki berberler de tabelalarındaki Brad Pitt'in fotoğrafını kaldırıp yerine Akyürek'i koydu. Yakışıklığıyla yıllara meydan okuyan 55 yaşındaki Brad Pitt, Akyürek'in karizmasına karşı koyamadı.



Dünyaca ünlü oyuncunun pabucunu dama atan Akyürek, göğsümüzü kabarttı.