Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray tatil için servet harcadı

Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray, bir aylık tatil için 312 bin lira harcadı…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 07:58
Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray tatil için servet harcadı

İÇİNDEKİLER

TÜRKIYE'NİN gelmiş geçmiş en büyük oyuncuları arasında yer alan Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray, geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatile çıktı. Her sene kızı Yağmur Ünal ile baş başa tatile çıkan Şoray'ın bu sene tüm ailesiyle tatil yapmaya karar verdiğini duydum. Bunun için kesenin ağzını sonuna kadar açan sanatçı, Bodrum'da günlüğü 12 bin liraya bir aylık yat kiralamış.


Yatın günlük kirası 12 bin lira...

Yaklaşık bir aylık tatil için 312 bin lira ödeyen Türkan Şoray'ın Bodrum'dan başlayan mavi yolcuğu Fethiye'ye kadar uzanıyormuş. Ailesinin rahatı için hiçbir masraftan kaçınmayan sanatçının bu tatiline kızları Yağmur ve Irmak Ünal başta olmak üzere kız kardeşleri Nazan Şoray ve Figen Çevik Gezer de katılmış. Mavi sularda tatiline devam eden Türkan Şoray'ın şimdilerde mutluluğuna diyecek yokmuş.

UFUK ÖZCAN (KUYTU KÖŞE)

'EV'LENEMİYORLAR
DEMET Özdemir ile Can Yaman'ın dizideki aşkları gerçek hayata da yansımıştı. Aşklarını kameralardan uzak yaşayan ikili, Ulus'ta aynı evde yaşıyordu. Aylık 15 bin lira kira veren ve Boğaz manzaralı evde oturan çifte, ev sahibinden kötü haber gelmiş. Ev sahibi, ikiliye oturdukları daireyi satışa çıkardığını söylemiş. Çift, bunun üzerine evi almak istemiş. Fakat fiyatı duyunca vazgeçmişler. 5 milyon liraya satışa çıkan eve birçok kişi talip olmuş. Anlayacağınız satış yakında gerçekleşirse Özdemir ve Yaman, uzun süredir oturdukları evden çıkmak zorunda kalacaklar.

UFUK ÖZCAN (KUYTU KÖŞE)

MÜTEVAZI SÜREYYA
ÜÇ yıldır eşi Ozan Baran ile ABD'de yaşayan sosyetik Süreyya Yalçın, tatil için Bodrum'a gelmişti. İki haftadır Bodrum'da tatil yapan Yalçın'ın giydiği bikiniler son günlerde çok konuşulmuştu. Miami'de yaşadığı lüks hayatla oradaki dergi ve sitelerde de haber olan ikoncanın giydiği bikinilerin üstünde değerli taşların yer aldığı ve o tasarımların binlerce dolar olduğu yazılıp çizilmişti. Fakat işin aslı öyle değilmiş. Süreyya Yalçın'ın, giydiği bikini ve mayokiniler bir internet sitesinden sipariş verilerek alınmış. Öyle sanıldığı gibi de servet değerinde değilmiş. O tasarımlar bin 200 lira civarındaymış…

UFUK ÖZCAN (KUYTU KÖŞE)

BİR YILDIZ DOĞUYOR
SESI ve sahne performansıyla adını sıkça duyar olduk. Onu yıllar önce Gizli Kalsın adlı mekanda dinlerken kendini bu kadar geliştireceğini tahmin etmezdim. Fakat son dönemde YouTube'da yorumladığı şarkılarla büyük çıkış yakaladı. Şimdilerde ise İstanbul, Bodrum ve Çeşme gece hayatını elinde tutan bir isim. Sahne aldığı mekanlar günler öncesinden doluyor. Bütün işletmecilerin de gözbebeği. Tabii ki son yılların yükselen yıldızı Zeynep Bastık'tan bahsediyorum. YouTube'da ünlülerle söylediği şarkıları milyonlarca kez dinlenen Bastık'ın bu başarısını alkışlamamak elde değil…

UFUK ÖZCAN (KUYTU KÖŞE)