Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Furkan Palalı, geçtiğimiz gün kendisini bakıma soktu

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi, Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Furkan Palalı, geçtiğimiz gün kendisini bakıma soktu. Kuaförü Adem Terzi’yle pozunu paylaşan Palalı, “Önce Adem, sonra set” notu düştü. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 20 Nisan tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2021 Güncelleme 20 Nisan 2021, 06:59
Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Furkan Palalı, geçtiğimiz gün kendisini bakıma soktu

İÇİNDEKİLER

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi, Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Furkan Palalı, geçtiğimiz gün kendisini bakıma soktu. Kuaförü Adem Terzi'yle pozunu paylaşan Palalı, "Önce Adem, sonra set" notu düştü.

HOLLYWOOD YOLCUSU
Genç oyuncu Ömer Güney, Türk- Amerikan ortak yapımı bir sinema filmi ile boy göstermeye hazırlanıyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

MİKROFONA KAVUŞTU
Pop müziğin ünlü ismi Bengü'nün hasreti sona erdi. Dün aylar sonra ilk kez stüdyoya giden ünlü şarkıcı, çok özlediği mikrofonuyla poz verip "Sonunda kavuştuk" dedi.

MODAYA İLHAM VERDİ
Ezgi Mola, hayaline kavuştu. Bir marka ile işbirliği yapan ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan bir koleksiyon çıkardı. Tasarımları için objektif karşısına geçen Mola'nın aşırı kilo vermiş hali de gözden kaçmadı.

MERYEM BÜYÜLEDİ
Kısa süre önce ikinci kez anne olan Meryem Uzerli, özel bir çekim yaptı. Alman oyuncunun güzelliğine sosyal medyada "Su gibi" övgüleri yağdı.

SINIR AŞAN BAŞARI
Başarılı müzisyen Murat Evgin, Meksika basınının da dikkatini çekti. Sanatçı, Meksika'nın köklü gazetelerinden Cronica'ya haber oldu.

DENİZ KÖPÜRDÜ!
Eski manken Deniz Akkaya, Instagram'da reklam yapması için kendisine hediye gönderen firmalara isyan etti. Bütün kuryelere özel cep telefonu numarasının verildiğini söyleyen Deniz Akkaya, şu sert çıkışı yaptı: "Hediyelerle yaşayanlara saygım sonsuz ancak benden habersiz paket yollayıp benden reklam bekliyorsunuz. Bir de bana gönül koyup hesap sormaya cüret etmeye başladınız."