Şeyma Subaşı, Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ile ilgili yorum yaptı: Gamze Özçelik'ten cevap gecikmedi

Şeyma Subaşı, Mısırlı aşkının kendisi için yolcu uçağı kapatmasıyla ilgili 'Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum!' dedi. Gamze Özçelik'ten tokat gibi yanıt geldi: 'Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu?'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2021 Güncelleme 22 Nisan 2021, 06:59
Şeyma Subaşı, Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ile ilgili yorum yaptı: Gamze Özçelik’ten cevap gecikmedi

İÇİNDEKİLER

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin pahalı jestleriyle sürekli hava atan Şeyma Subaşı, son görgüsüzlüğüyle de tepki çekmişti.

Mısır damat, özel jet bulamayınca yolcu uçağının tüm koltuklarını satın almıştı.

Genç kadın, hakkındaki eleştirilere de şöyle yanıt vermişti:

"Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın."

'ONLAR EN ÖZEL DEĞİL Mİ?


Şeyma Subaşı'nın bu aşırı özgüvenli savunmasına son dönemde kurucusu olduğu 'Umuda Koşanlar Derneği' ile Afrika gibi ülkelerdeki miniklere yardım eli uzatan Gamze Özçelik'ten tokat gibi yanıt geldi.

Afrika'lı çocukların fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşan Özçelik, yürek yakan gönderisine şu notu düştü:

"Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?"

Sözlerinin sadece Şeyma Subaşı için de olmadığını söyleyen Özçelik, ekledi:

"Canlar, bu sözler hepimize. Yeri geliyor hangimiz bunu yapmıyoruz ki? Ama inanın gerçek anlamda vebalini bilsek hiçbirimiz yapmazdık."

İNSANLIK DERSİ VERDİ


Kendisini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik, kurduğu dernek sayesinde sadece Türkiye değil dünyanın birçok farklı yerindeki miniklere yardım eli uzatarak takdir topluyor.