Yıllar sonra kötü günleri geride bırak Arda Kural'dan Yıldız Asyalı hakkında bomba itiraflar!

Kötü günleri geride bırakan Arda Kural, yıllar sonra ‘aşk’ itirafı yaptı. Eski rol arkadaşı Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu söyleyen Kural, şu sözleriyle gündem oldu: “Ayrılınca çok acı çektiğim için bir daha Yıldız ile görüşmeye korktum.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2022 Güncelleme 24 Şubat 2022, 06:57
Yıllar sonra kötü günleri geride bırak Arda Kural’dan Yıldız Asyalı hakkında bomba itiraflar!

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin yıldız ismi Arda Kural, zor günleri geride bıraktı.



Geçirdiği psikolojik rahatsızlıkları atlatan 41 yaşındaki oyuncu, dün katıldığı 2. Sayfa programında ses getirecek açıklamalar yaptı.



Kilo verip saçını kestiren Arda Kural'dan aşk itirafı geldi. Yıllar önce aynı dizide rol aldığı Yıldız Asyalı hakkında konuşan yakışıklı oyuncu, şöyle dedi:



"Yıldız ilk aşkımdı. Aklımdan ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız... Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. 'Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin' deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. O günlere ait her şeyi hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum."



'İKİ YIL KENDİME GELEMEDİM'
Ekranlardan uzak kaldığı dönemde Asyalı'nın kendisini sürekli aradığını söyleyen Arda Kural, şu itiraflarda bulundu:



"Yıldız istedi ama ben görüşmek istemedim. Ben ondan korkuyorum. Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra 2 yıl kendime gelemedim. Sonra kendime söz verdim 'Yıldız'la asla görüşme' dedim. Yıldız benim zayıf noktam."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN