Meryem Uzerli, ‘evlilik’ açıklamasıyla şaşırttı: Son ilişkisinin bittiğini itiraf etti

Eski aşkı Can Ateş ve ABD'li sevgilisinden birer kızı olan Meryem Uzerli, 'evlilik' açıklamasıyla şaşırttı. "Aşık olursam bir gün mutlaka evleneceğim" diyen güzel oyuncu, son ilişkisinin bittiğinin de sinyallerini verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 06:58
Meryem Uzerli, ‘evlilik’ açıklamasıyla şaşırttı: Son ilişkisinin bittiğini itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Meryem Uzerli, önceki akşam reklam yüzü olduğu bir pırlanta markasının tanıtımı için Çırağan Sarayı'nda düzenlenen davetteydi.

Gösterişli takıları kadar güzelliğiyle de göz kamaştıran güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yaptı.

2014'te eski sevgilisi Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı kucağına alan güzel oyuncu, 2021 Ocak ayında da iki yıllık ABD'li sevgilisinden 'Lily Koi' adını verdiği kızına kavuşmuştu.

URLA'YA YATIRIM PLANI


Sevgilisinin kimliğini saklayan Meryem Uzerli, "Aşka bakış açınız nasıl?'' sorusuna "Aşk, hayatta önemli. Sağlık da önemli. Hayattayız ve mutluyuz'' dedi.

38 yaşındaki oyuncu evlilik hakkında ise "Günün birinde bunu hissedersem muhakkak evlenirim" diyerek son ilişkisinin de bittiğini ima etti. Bu arada yeni dizisi için dört ay Urla'da kalacak olan güzel oyuncu, hayran kaldığı Urla'dan yatırım yapmayı da planlıyor.

Uzerli, önceki akşam gösterişli takılarının yanı sıra güzelliğiyle de kendisine yine hayran bıraktı.

Sadece özel günlerde takı takan güzel oyuncu, "Küçük kızım çok hareketli olduğu için çekip boynumdan alabilir" dedi.