Güzel oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor!

Geçtiğimiz Ağustos’ta evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldı. Çift, birkaç gün içerisinde mahkemeye başvuracak. Önceki gün Levent’teki villayı terk eden Özdemir, Zekeriyaköy’deki evinin tadilatı bitene dek otelde kalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2023 Güncelleme 13 Nisan 2023, 12:00
Güzel oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor!

İÇİNDEKİLER

İki yıllık aşklarını geçtiğimiz Ağustos'ta nikah masasına taşıyan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan 'beklenen' haber geldi.

İkili arasındaki ilk kriz haberi, geçtiğimiz ay patlak verdi.

Güzel oyuncu, 26 Şubat'taki yaş günü kutlamasında popçu eşiyle tartışıp evi terk etti.

Kriz, ünlü popçunun Özdemir'in dizi setine çiçeklerle gitmesiyle aşıldı.

Eve dönen Demet Özdemir, yine Oğuzhan Koç ile kavga edip yine Zekeriyaköy'deki kendisine ait villasına geçti.

Boşanmayla ilgili çıkan haberler karşısında "Her evlilikte olabilecek şeyler" diyen çift, aslında sorunu çözememişti.

BEKAR EVİNE DÖNÜYOR
Yakın çevresine "Şiddetli geçimsizlikler yaşıyoruz.

Evliliği sürdürüp sürdürmeme konusunda düşünme aşamasındayım" yorumu yapan 31 yaşındaki güzel oyuncu, son kararını verdi.

Demet Özdemir, aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle boşanma isteğini Oğuzhan Koç'a iletti. Oturup konuşan güzel oyuncu ile ünlü popçu, ayrılmaya karar verdi.

Çift, birkaç gün içerisinde mahkemeye başvurup anlaşmalı olarak boşanacak. İkilinin birbirinden de hiçbir maddi ve manevi talebi olmayacak.

Öte yandan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'in zevki doğrultusunda 3 milyon TL'ye yenilediği Levent'teki villasında oturmaya devam edecek.

Güzel oyuncu ise bekarken yaşadığı Zekeriyaköy'deki villasına geri dönecek.


MİLYONLUK HEDİYELER
Koç, Demet Özdemir'e düğünde 860 bin TL'lik pırlanta bir kolye hediye etmişti. Güzel oyuncu da eşine 1 milyon TL'lik saat aldı. Güzel oyuncunun üç ayrı gelinlik giydiği düğün de servete mal olmuştu.



DESTEĞİNİ GERİ ÇEKTİ!
Oğuzhan Koç ile beraber olduğu süre boyunca aşkının tüm yeni projelerine destek veren Demet Özdemir, boşanma kararı sonrası geri adım attı. Ünlü oyuncu, önceki akşam Koç'un başrollerini İbrahim Büyükak ve Gizem Karaca ile paylaştığı 'Özür Dilerim' filminin galasına katılmayarak da aslında ayrılığı ilan etmiş oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN