Onaya 'gelin': Hande Erçel Hakan Sabancı'nın ailesine girdi!

Kasım 2022’den beri Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, aileye girdiğini önceki akşam ilan etti. Güzel oyuncu, sosyetik bir çiftin görkemli nişan töreninde müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile karşılıklı dans etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2023 Güncelleme 19 Mayıs 2023, 07:00
Onaya ’gelin’: Hande Erçel Hakan Sabancı’nın ailesine girdi!

İÇİNDEKİLER

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Kasım 2022'de başlayan ilişkilerini Mart ayında ilan etti.

Herkes Sabancı'nın sonu gelmeyen çapkınlıkları yüzünden bu ilişkinin ömrünün kısa olacağını ileri sürdü. Ancak güzel oyuncu, Hakan Sabancı'yı durulttu. İlk kez TAKVİM'in duyurduğu aşka anne Arzu Hanım'ın da onay verdiğini yine ilk kez TAKVİM yazmıştı.

Bugüne dek birkaç kere oğlunun Emirgan'daki evinde müstakbel geliniyle bir araya gelen Arzu Sabancı, Ramazan Bayramı'nda da Hande Erçel'le telefonda bayramlaşmıştı. Arzu Sabancı, bayramdan hemen sonra dedesini kaybeden güzel oyuncuya telefon açıp taziyelerini de iletti.

Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le olan ilişkisi sayesinde hızlı gece hayatına son vermesiyle hayli mutlu olan Arzu Hanım, önceki akşam da güzel oyuncuyla samimi görüntüler sergiledi.

Sosyetik bir çiftin nişan törenine sevgilisiyle giden Hande Erçel, bir ara Arzu Hanım'la karşılıklı dans ederek de "Aileye girdim" mesajı verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN