Ünlü popçu Mustafa Sandal'a hırsızlık şoku! Şarkısını izinsiz kullanan şarkıcıya fena yükseldi: Almanlar şarkımızı çalmış

Mustafa Sandal, Almanya’da yaşayan Payman adlı şarkıcının kendisine ait “İsyankar” parçasını izinsiz kullanması karşısında çılgına döndü. Sosyal medya hesabından tepki gösteren Mustafa Sandal "Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış!"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2023 Güncelleme 21 Temmuz 2023, 07:01
Ünlü popçu Mustafa Sandal’a hırsızlık şoku! Şarkısını izinsiz kullanan şarkıcıya fena yükseldi: Almanlar şarkımızı çalmış

İÇİNDEKİLER

90'lar ve 2000'lerin başında birçok hit parçada imzası bulunan Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan Payman ismindeki şarkıcının kendisine ait 'İsyankar' şarkısının melodisini izinsiz kullanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"TÜRKÇE DE EKLEMİŞLER"
Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından Payman'ın 'İst Mir Egal' adlı şarkısının klibini paylaştı. Sandal, paylaşımında "Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz! Türkçe iki kelime de eklemler.

Bir takipçim gönderdi. YouTube'da 1.9 milyon izlenm telifsiz, bedelsiz. Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış! Avukatım ilgilenecek" ifadelerini kullandı. Çalınan şarkısını Youtube'da dinleyen Mustafa Sandal, gördükleri karşısında bir hayli şaşırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN