Kıvanç Tatlıtuğ’un altın saçlı oğlu da oyuncu olacak! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti açıkladı: "Tabii ki destekleriz"

Bir markanın yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer önceki gün kamera karşısına geçti. Ünlü çift, Kurt Efe’nin ileride oyuncu olmasını destekleyeceklerini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 07:05
Kıvanç Tatlıtuğ’un altın saçlı oğlu da oyuncu olacak! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti açıkladı: Tabii ki destekleriz

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, önceki gün 30 milyon TL alarak marka yüzü oldukları bebek bezi markasının davetinde boy gösterdi.

Reklam filminde oğulları Kurt Efe'siz kamera karşısına geçen çift, oğullarının büyüyünce oyuncu olmasını desteklediklerini söyledi.

Tatlıtuğ, "İleride büyür, oyuncu olmak ister tabii ki destekleriz" dedi. Kurt Efe'nin annesine düşkün olduğunu belirten Tatlıtuğ, "Anneye düşkün tabii ki böyle olması beni çok mutlu ediyor" diyerek duygularını dile getirdi.

Başak Dizer, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda eşinin yakışıklı bulunmasıyla gurur duyduğunu söyleyerek, "Hiç rahatsız etmiyor. Onun işi, kariyeri ve kendisiyle gurur duyduğum için eşimi paylaşmak beni çok mutlu ediyor" dedi.

"HAYRANLIĞIM ARTTI"
Öte yandan İlk kez eşiyle birlikte kamera karşısına geçen Dizer, "Devamlı onu izliyorum dışarıdan ama beraber içinde olmak çok güzel deneyimdi ve ona hayranlığım da arttı" derken, Tatlıtuğ ise, "Dünyanın en iyi annesiyle çalıştığım için aşırı heyecanlandım. Aile olarak ilk defa bir projeye olmamız çok güzel hatıra olarak kalacak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN