Yeni sinema filmi için hazırlanan Gizem Karaca'yı heyecan bastı

Gizem Karaca önceki gün Levent'te bir kuaförde objektiflere yansıdı. Karaca, Zübeyde Hanım'ın hayatının anlatılacağı bir filmde rol alacak. İşte sziler için derlediğimiz 29 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Yeni sinema filmi için hazırlanan Gizem Karaca’yı heyecan bastı

İÇİNDEKİLER

Gizem Karaca önceki gün Levent'te bir kuaförde objektiflere yansıdı. Yeni bir sinema filmi için hazırlanan Karaca, oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Ege'ye yerleşen güzel oyuncu, "İzmirİstanbul mekik dokuyorum. Bu durumdan da şikayetçi değilim, bu iki şehrimizi de çok seviyorum" dedi. (AYDIN HAMZA)



KALBİ BOŞ!
Emina Jahovic, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlere sohbet eden Jahovic, "Toplantım vardı onu bitirdim, çocuklar bir saat sonra okuldan çıkacaklar onları alıp eve gideceğim. Çocukların ergenlik dönemi o yüzden çok hassas oluyorlar onlarla yakından ilgileniyorum" dedi. Aşk hayatı da sorulan Jahovic, "Hayatımda kimse yok. Benim iki erkek çocuğum var, o yüzden erkek arkadaşım olacak kişi beni sevdiği kadar çocuklarımı da sevmesi lazım" şeklinde konuştu. (Aydın HAMZA)



SANATSEVER YIL
Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Atiksoy, yakın arkadaşıyla birlikte İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi "Buika"yı dinlemek üzere soluğu Performans Sanatları Merkezi'nde aldı. Keyifli ve neşeli halleriyle dikkatleri üzerine çeken Atiksoy'un kombini de oldukça şıktı.



SOHBETE DOYAMADI!
Güzel oyuncu Zehra Yılmaz, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte öğlen vakitlerinde geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen oyuncu, daha sonra soluğu bir mekanda aldı. Arkadaşlarıyla burada koyu bir sohbete dalan Yılmaz, neşeli ve keyifli dakikalar geçirdi.



PARİS YOLCUSU
Bir ayağı İstanbul'da bir ayağı New York'ta bulunan Ece Sükan, geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülendi. Mağazaları gezerken muhabirlerin görüntülediği Sükan "Türkiye'deki yeni sezon ürünleri inceledim fakat modanın nabzının attığı yere gidiyorum. Paris Moda Haftası'nda orada olacağım" şeklinde konuştu.



AİLE BABASI!
ATV'de yayınlanan "Ateş Kuşları"nın başarılı oyuncusu Görkem Sevindik, geçtiğimiz gün oğlu Marsel ile birlikte Maslak'taydı. "Ateş Kuşları" dizisinin yeni sezonuyla birlikte iş hayatına tekrar başladıklarını belirten Sevindik, ''Çekimlerden arta kalan zamanı ailem ile geçiriyorum" dedi.



AKLIMA YATMIYOR!
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz gün İstinye'deydi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularına da yanıt veren İşçil "Sürekli projeler geliyor, okuyorum fakat aklıma yatan bir proje henüz gelmedi" dedi.



TERCİHİ YİNE SİYAH!
Başarılı şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. objektiflere Tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı popçu, daha sonra soluğu bir mekanda aldı. Yakın arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalan ve keyifli dakikalar geçiren Şahin'in siyahlar içindeki tarzı ise gözlerden kaçmadı.



GÜLAYŞE KADERİNİ BELİRLİYOR
ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Ateş Kuşları', 25. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de atv'de ekrana gelecek. Sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümün kısaca konusu şöyle; Gülayşe yas döneminde de olsa babasının emanetine sahip çıkıp ipleri eline alırken, Barbaros ise Nizam'ın ölümünün peşine düşer.



AÇILIŞA ÜNLÜ AKINI
Ünlü Enerjist Tamay Çelik, önceki gün Etiler'de bir terapi merkezi açtı. Ünlü terapisti açılışta, şarkıcı Ayla Çelik, Burcu Güneş, Yusuf Güney, ve manken Ece Gürsel gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Ünlü isimlerle birlikte açılış kurdelesini kesen Tamay Çelik, "Akademimizin göz bebeği Meridyen Terapi" dedi.


EKRANA KİLİTLEDİ
Bergen'ın genç yaşta veda ettiği hayatını konu alan, gişe rekorları kıran film önceki akşam atv'de TV'de ilk kez ekranlara geldi. Bergen olarak bilinen Belgin'in Ankara'dan Adana'ya, orada yaşadığı aşkın ardından da ebediyete uzanan öyküsünü anlatan sinema filmi Çarşamba akşamının en çok izleneni oldu. Bergen, Tüm Kişiler'de %7,64 reyting ve %22,02 izlenme payı ve 20+ABC1'de %6,62 reyting ve %18,00 izlenme payı alarak iki kategoride de birinci oldu.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN