Ali Can Ayyıldız ile birlikte olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık aşka geldi: 'Bize her gün sevgililer günü'

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can’la hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi. Bastık, “Biraz Urla’da organik yaşıyoruz, sonra İstanbul’da işlere yoğunlaşıyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2024 Güncelleme 25 Şubat 2024, 07:01
Ali Can Ayyıldız ile birlikte olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık aşka geldi: ’Bize her gün sevgililer günü’

İÇİNDEKİLER

Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile kahvaltıya giderken Bebek'te görüntülendi. Yeni eser çıkaracağını söyleyen şarkıcı, "Yeni parça çıkacak. Onun hazırlığı var. Bir yandan konserler devam ediyor" dedi.

Urla'da evi olan Bastık, "Orada sakin bir hayatım var. Hiçbir şeyi düşünmeyip bir meditasyon gibi kafamı dinliyorum" diye konuştu. Şarkıcı, "Organik tarım gibi bir şey düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Kesinlikle orada projelendirmeyi düşünüyorum. Büyük bir alan ve işlemesi lazım" yanıtını verdi.

'DEPREMİN GERGİNLİĞİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR'
Depremden korktuğu için Urla'ya gittiği haberlerine Bastık, "Tabii ki depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi... Depremden kaçış yok. Ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada... Bana iyi geliyor Urla" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, "Sevgililer Günü'nde ne yaptınız?" sorusuna ise, "Bizim 14 Şubat'la ilgimiz yok. Bize her gün Sevgililer Günü..." diye cevap verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN