Fener'e tangocu Cristian Ledesma

Günlerdir Serie A'da transfer çalışmaları yapan Sarı-Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim girdi. İtalyan basını Fener'in, Lazio'nun Arjantinli futbolcusu Cristian Ledesma'yı resmen istediğini duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2009 Güncelleme 03 Temmuz 2009, 02:29

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona müthiş bir kadro kurarak girmeyi planlayan Fenerbahçe'nin gündemine bir süredir transfer çalışmaları yürüttüğü İtalya'dan yeni bir oyuncu girdi. İtalyan basınında yer alan haberde Sarı-Lacivertliler'in, Lazio'nun Arjantinli ön liberosu Cristian Daniel Ledesma ile ilgilendiği ve İtalyan kulübüne resmen başvuruda bulunduğu bildirildi. İtalyan vatandaşı da olan Tangocu'nun menajeri Vincenzo D'Ippolito da transfer haberlerini doğruladı.

Vargas'tan haber var
Ledesma'nın menajeri, İtalyan basınına verdiği demeçte, Arjantinli yıldıza Juventus ve Sevilla'nın yanı sıra Fenerbahçe'nin de talip olduğunu duyurdu. Geçen sezon kulüp yöneticileriyle sorunlar yaşayan ve sık sık takımdan ayrılacağı konuşulan 27 yaşındaki yıldız için Lazio'nun 13 milyon Euro istediği bildirildi. Bu arada Carlos'a alternatif olarak düşünülen Fiorentinalı Vargas'ın dün Sarı-Lacivertli yöneticilere gelmek istemediğini söylediği öğrenildi.