Alex&Güiza sabır taşırdı

'5 Temmuz'dan önce dönmem' diyen Alex'e, Almanya kampına katılmak istemeyen Güiza eklenince, ilk tepki Kocaman'dan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2009 Güncelleme 04 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren F.Bahçe'de Alex ve Güiza'nın katılmamaları sorun yarattı. Kulübe haber gönderen Alex, "Bana 6 Temmuz'a sezon açılacak demiştiniz. Bütün planımı ona göre yaptım. 5 Temmuz'dan önce gelmem mümkün değil" ifadesini kullandı.

KULÜP GEREĞİNİ YAPACAK
Konfederasyon Kupası'nda mücadele veren Güiza da yorgunluğunu öne sürerek 14 Temmuz'daki Almanya kampına katılmak istemedi. Bu duruma ilk tepki Sportif Direktör Aykut Kocaman'dan geldi. Kocaman, "Alex' belirtilen sürede takıma katılmalıydı. Kendisine gerekli uyarı yapılacak. Güiza'nın talebi ise kabul edilmedi" diye konuştu.

KANKA OLDULAR
Fenerbahçe'nin flaş transferi Mehmet Topuz ile Semih Şentürk'ün arasından su sızmıyor. Emre Belözoğlu-Roberto Carlos, Bekir-Volkan Babacan, Bilica- Deivid de yeni ikililer olarak göze çarpıyorlar.

TUNCAY'A VETO
F.Bahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, adı yeniden Sarı-Lacivertli kulüple anılan Tuncay Şanlı konusuna açıklık getirdi. Özdemir, "Bedava giden bir futbolcuyu asla para verip geri almayız. Bu böyle biline. Tuncay bize ancak "Sıfır" bonservis bedeli ile dönebilir" dedi. Özdemir, aynı durumun Mehmet Aurelio için de geçerli olduğunu belirtti.

FENER 4,5 SAAT ÇALIŞTI!
Sabah öğle ve akşam olmak üzere dünü 3 antrenmanla geçiren Fenerli futbolcular aşırı sıcağın altında 4,5 saat çalışarak bir rekora imza attılar. Alman hoca sabah idmanında Benim de sizler gibi sırtımda ve kasıklarımda ağrılar var. Bu yüzden güzel bir program hazırladım" demesine rağmen ağır idmanlarından taviz vermedi. Daum, gazetecilerle de bir süre sohbet etti.