Morientes Fener'li oluyor

FIFA, Sarı-Lacivertliler'in gündemine bomba gibi düşen transfer haberini resmi sitesinde yayınlarken, Alman medyası da okuyucularına "Flaş" olarak duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2009 Güncelleme 04 Temmuz 2009, 02:01

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, geçen sezon Valencia'da forma giyen ünlü İspanyol golcü Fernando Morientes'in peşine düştü... Kanarya'nın Alman hocası Daum'un Morientes'e transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Haber "Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği" UEFA'nın resmi sitesinde de yayınlanırken, Alman medyası da geniş yer verdi. Alman internet siteleri "Flaş" olarak verdiği haberde Daum'un, Morientes'e telefonda teklif yaptığını duyurdu.

Yıldırım Poulsen'e gitti
Haberlerde, Fernando Morientes'in de teklife olumlu yanıt verdiğine dikkat çekildi. Bonservisi elinde bulunan İspanyol golcü, son 3 sezondur formasını giydiği Valencia'da 60 maçta 19 kaydetti. Öte yandan yurt dışında bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Danimarkalı ön libero Poulsen ile masaya oturacağı öğrenildi. Yıldırım'ın yıldız futbolcuyu ikna edip İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

Bilica da imzaladı
F.Bahçe, Bekir, Özer ve Mehmet Topuz'dan sonra Bilica'ya da basın önünde sözleşmeyi imzalattı. Sivas'tan alınan 30 yaşındaki Brezilyalı savunmacı, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın hazır bulunduğu törende 3 yıllık imza attı.