Düğmeye basıldı!

"Florya'ya giremez" dediği Sambacı'ya unutamayacağı bir ders vermek isteyen Polat, TFF ile konuyu görüştü... Ardından Aziz Yıldırım'dan Ortega davası ile ilgili bilgi alıp, Şenes Erzik'le de temasa geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2009 Güncelleme 05 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Mazeret göstermeden tam iki haftadır Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Lincoln, Başkan Adnan Polat'ı adeta çileden çıkardı. Polat, "Artık Galatasaray forması giyemez" dediği Brezilyalı yıldıza unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvadı. Polat, ağır bir ceza için adeta seferberlik ilan etti.

TELEFON TRAFİĞİ
Galatasaray Başkanı'nın dün TFF Başkanı Mahmut Özgener'le görüştüğü öğrenildi. Polat'ın ardından da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan büyük bir tazminat kazanılan 'Ortega davası' ile ilgili bilgi aldığı ortaya çıktı. Adnan Polat, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'le de görüşme yaptı.

CİMBOM'DAN OLAYLI İDMAN!
Yeni sezon çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Galatasaray, dün çift antrenman yaptı. Fanatikler ise yine Cimbom'u yine yanlız bırakmadı. Teknik direktör Frank Rijkaard, futbolculara taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Hollandalı çalıştırıcı genç futbolcu Emre Çolak ile uzun süre sohbet etti. Leo Franco ve Serkan Çalık da idmana katıldı. Sabri'nin bir taraftara krampon fırlattığı öğrenildi. Ayrıca Galatasray'da dün poster çekimi yapıldı.

Dortmund'da yakalandı!
Cimbom'un kampına katılmayan sorunlu futbolcusu Lincoln dün Dortmund sokaklarında görüntülendi. Bir Galatasaray taraftarı cep telefonuyla görüntüyü çekti. Sambacı, "1 hafta sonra takıma katılırım!" dedi.

ASLAN'IN İLK CİDDİ SINAVI
Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Rijkaard yönetiminde ilk ciddi hazırlık maçına bu akşam çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, Zayton Cup'ta Mısır'ın son şampiyonu Al Ahly ile karşılaşacak. TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Galatasaray TV naklen yayınlayacak. Cimbom turnuvada Casablanca ve Leverkusen ile de maç yapacak.

RIJKAARD MÜTHİŞ BİR TEKNİK ADAM

Fransız kulübü Marsilya'ya transferi son anda yatan Servet Çetin, yeni hocası Frank Rijkaard'ı çok sevdi. Yıldız futbolcu, Hollandalı hoca için, "Müthiş" ifadesini kullandı.

MUTLU EDECEĞİZ

Rijkaard'ın futbolcularla diyaloğunun harika olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Bu sezon taraftarlarımızı ve tüm camiayı çok mutlu edeceğiz" açıklamasını yaptı.

KEWELL DA GELDİ
Galatasaray'ın yabancı oyuncularından Harry Kewell dün İstanbul'a geldi... Tatilini tamamlayan Avustralyalı yıldız, bugün Acıbadem Hatanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek. Kewell daha sonra da Hollanda kampına katılacak.

UFUK İÇİN YENİ ATAK
Manisaspor'un genç kalecisi Ufuk'un transferini bir türlü bitiremeyen Galatasaray yönetimi yeni bir atağa kalktı. Sarı-Kırmızılılar milli file bekçisi için 1 milyon euro ve kaleci Aykut'u teklif etti. Yönetim, Manisa'nın yanıtını bekliyor.