Tekke için geri sayım

Yıldız futbolcunun gündemlerinde olduğunu ifade eden Hayrettin Hacısalihoğlu, "Henüz bir girişimde bulunmadık. Kararı yönetim kurulu olarak vereceğiz" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2009 Güncelleme 06 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, günlerdir Bordo-Mavili ekibin gündeminde olan Fatih Tekke transferine açıklık getirdi. Yıldız futbolcunun gündemlerinde olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, "Fatih'in kendisinin alacağı ücret var, bir de bonservis bedeli var. Tüm bunları yönetim kurulu toplantısında görüşeceğiz. Henüz Zenit kulübüne bir girişimde bulunmadık" dedi.

SONG AYRILMAK İSTİYOR...
Kamerunlu savunma oyuncusunun kendisine kulüp bulmak için izin istediğini de ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: "Song kampa katılmadığı için, tüzüğümüzde kurallar neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edeceğiz. Song ayrılmak istiyor ama bize şu ana kadar bir teklif ulaşmış değil. Dolayısıyla salı günü kampa katılmasını bekliyoruz. Katılmazsa sonuçlarına katlanır."

BAKLAVA ZİYAFETİ
Hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da dün taraftarlar futbolculara baklava ziyafeti çekti. Teknik direktör Broos da baklavayı çok beğendi. Belçikalı hoca, "Taratarımızın ilgisi burada da sürüyorsa stadımızdaki atmosfer herhalde müthiştir" dedi.

KAPTAN ÇOK İDDİALI
Bordo-Mavili yönetim tarafından takım kaptanlığına getirilen Egemen, "Geçtiğimiz sezon son haftalarda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyoruz. Tüm çabamız bu yönde" dedi. Tecrübeli savunma oyuncusu kaptanlık görevinin de kendisi için onur olduğunu söyledi.

SYLVA GELİYOR
Trabzonspor'da sürekli izin istemesi nedeniyle krize neden olan Sylva'nın bugün Isparta kampına katılması bekleniyor. Fransa'da vergi borcu çıktığı için başı derde giren ve bu işlemleri tamamlamak için ekstra izin talep eden Kamerunlu kalecinin, Bordo-Mavili kulübe maddi konularda da sorun çıkardığı da bildirildi.