Dortmund yolcusu

Almanya'nın ciddi haber sitelerinden 'Spox.com', Brezilyalı yıldızın en iyi arkadaşı olan Dede'nin de transfer için devreye girdiğini yazdı... Lincoln'ün son olarak Dortmund'da görüntülenmesi de iddiaları destekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2009 Güncelleme 07 Temmuz 2009, 02:13

İÇİNDEKİLER

Başkan Adnan Polat'ın, "Artık Galatasaray forması giyemez" açıklaması sonrasında Sarı-Kırmızılı takımla yolları ayrılması kesinleşen Cassio Lincoln'ün yeni adresi Dortmund olabilir... Almanya'nın önde gelen haber sitelerinden 'Spox.com'un haberine göre Dortmund kulübü, Brezilyalı yıldıza resmi teklifte bulundu. Yeniden Bundesliga'ya dönmeye sıcak bakan Lincoln'ün kendisine sunulan 3 yıllık öneriye oldukça sıcak baktığı da iddialar arasında.

HER TÜRLÜ KOLAYLIK YAPILACAK
Sitenin haberinde, Lincoln'ün en yakın arkadaşı olan Dortmund'lu Dede'nin de transfer için devreye girdiği ve birlikte tatil yapan ikilinin sürekli bu konuyu konuştuğu ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde gurbetçi bir vatandaşımız tarafından Dortmund'da görüntülenen Lincoln'ün Alman yöneticilerle sürekli görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı elden çıkarmak izin bonservis ücretinde her türlü kolaylığı yapacağı öğrenildi.

10 TEMMUZ'DAN SONRA BİR YERE GİTMEM

Marsilya yönetiminde yaşanan değişim nedeniyle Fransa'ya transferi askıya alınan Servet Çetin'in sabrı taştı... Transferin mutlaka 10 Temmuz'a kadar netleşmesi gerektiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Şu anda beklemedeyim. Fakat 3-4 gün içinde bir gelişme olmazsa kesin Galatasaray'da kalacağım. Çünkü UEFA maçları başlayacak. Konsantrasyonumu tamamen kulübüme vermek istiyorum" ifadesini kullandı.

KOMŞU KANCASI!
Yunan basını da Lincoln'ne ilgili farklı bir iddiaya yer verdi. Gazeteler Olympiakos'un Brezilyalı yıldızın transferi için harekete geçtiğini yazdı. Haberde, Yunan kulübünün Lincoln için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ve birkaç gün içinde resmi teklif yapılacağı belirtildi.

OH BE İZİN VARMIŞ!
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Bochum şehrinde sürdüren Galatasaray dünü idman yapmadan geçirdi. Yoğun tempodan adeta bunalan futbolcular, teknik direktör Frank Rijkaard'ın ilk kez izin vermesiyle kendine geldi. Toplu halde şehir turu atıp bol bol alışveriş yapan Sarı-Kırmızılılar'a gurbetçi vatandaşlarımız da çok büyük ilgi gösterdi.

FRANK RİJKAARD: TÜRKLER ÇOK ASİL
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Sportweek Gazetesi'ne konuşan tecrübeli hoca, İstanbul'a gelmeden önce bazı ön yargıları olduğunu belirterek, "Fakat burası çok modern bir batı şehri. Her şey mükemmel gidiyor" diye konuştu. Rijkaard, Türk futbolculara da övgüler yağdırarak, "Asil duruşa sahip çok prensipli futbolcular. Ayrıca çok da çalışkanlar" ifadesini kullandı.