Delgado kendi istedi

Mustafa Denizli, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini dondurmak için başvuru yapıldığını ifade ederek, "Hatta bu teklif bizzat Delgado'dan geldi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2009 Güncelleme 10 Temmuz 2009, 00:49

İÇİNDEKİLER

Mustafa Denizli, Delgado'nun durumuna açıklık getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü, Arjantinli futbolcunun sözleşmesini dondurmak için Futbol Federasyonu'na başvurduklarını belirterek, "Kendisi olumlu yaklaştı. Hatta bu teklif kendisinden geldi. Alacağımız karar hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak bir karardır" ifadesini kullandı.

VELİ KAVLAK BİTTİ BİTİYOR!

Delgado'nun alternatifinin Tabata olabileceğini söyleyen Denizli, Bobo için de, "Bobo'nun kafasının rahat olması gerekir. Her futbolcuya teklif gelebilir" dedi. Denizli sol kanatta oynayan gurbetçi bir oyuncuyla da görüştüğünü belirtti. Bu ismin Rapid Wien'in 21 yaşındaki oyuncusu Veli Kavlak olduğu öğrenildi.

KAPTANLAR BELLİ
Beşiktaş'ta Delgado'nun yokluğunda 4 futbolcunun kaptanlık görevini üstleneceği öğrenildi. Siyah-Beyazlı takımda İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a yeniden kaptanlık görevinin verileceği Mert Nobre ve Serdar Özkan'ın da diğer kaptanlar olduğu belirlendi. Nihat Kahveci'nin durumu ise henüz kesinlik kazanmadı.

BATUHAN BİLMECESİ
Haziran ayı içinde sol omzundan ameliyat olan Batuhan Karadeniz'in durumu belirsizliğini koruyor. Eskişehirspor'a yeniden kiralık verileceği söylenen genç futbolcu hakkında web sitesinde bir bilgiye rastlanmadı. Mustafa Denizli'nin geçen sezon Eskişehirspor'a giderken hakkında açıklamalar yaptığı için Batuhan'a sıcak bakmadığı öğrenildi.