Fener'den Almanya çıkarması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman, Tim Borowski, Hamit Altıntop ve Lucio'yu transfer etmek için Münih seferine çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2009 Güncelleme 10 Temmuz 2009, 02:24

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman, Bayern Münih'in yıldız isimlerini transfer etmek için Almanya seferine çıktı... Sarı- Lacivertliler'in öncelikli hedefi Bayern'in Brezilyalı stoperi Lucio... Alman ekibinin yeni teknik patronu Van Gaal, Lucio'ya geçtiğimiz günlerde "Yedek kalabilirsin, hazırlıklı ol" demişti. Bunun üzerine Yıldırım ve Kocaman da yıldız ismi transfer etmek için kolları sıvadı.

WERDER BREMEN DE DEVREDE
Öte yandan Bayern'de Hamit Altıntop ve Tim Borowski, Van Gaal tarafından amatör takıma gönderildi. Fenerbahçe, geçen ay Hamit'e 4 milyon euro teklif etmişti. Kadro dışı kalan milli futbolcunun da teklife sıcak baktığı bildirildi. Sarı-Lacivertliler, ön libero ihtiyacı yüzünden Tim Borowski'de de ısrarcı. Ancak, Alman Milli oyuncunun eski takımı Werder Bremen'e döneceği konuşulyor.

POULSEN'E KAPI GÖSTERİLDİ!..
Fener'in transfer listesinde bulunan Juventus'lu Poulsen'e kulubü resti çekti. İtalyanlar, "Sana iyi teklifler var. Seni yeni sezonda düşünmüyoruz" dedi. Poulsen'i Schalke de istiyor.

OYUNU TUTMADI
Menajer Juan Figer'in F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren Lugano'ya Ceo İtalia isimli bir şirkete imza attırıp fazladan ücret istemeye kalkıştığı ama İtalyan kulüplerinin bu oyuna gelmediği bildirildi. Figer daha önce de F.Bahçe'ye getirttiği futbolcular için Rentistas kulübüne imza parası ödettirmiş ve bu durum camiada tepki toplamıştı.