Hamit'te umut ışığı!

Bayern Münih'ten gönderilmesi gündemde olan Hamit Altıntop, Kanarya'nın 4 milyon Euro'luk teklifine sıcak bakmaya başladı. Gurbetçi yıldız Daum'a, "Eğer Bayern beni gönderirse ilk tercihim Fener" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2009 Güncelleme 14 Temmuz 2009, 01:08

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Hamit Altıntop'tan vazgeçmiyor... Bayern Münih Teknik Direktörü Van Gaal'in yeni sezonda düşünmediği isimlerden biri olduğu iddia edilen gurbetçi futbolcu, Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 4 milyon Euroluk teklifine sıcak bakmaya başladı. Hamit Altıntop'un dün Fenerbahçe'nin hocası Christoph Daum'la görüştüğü ve transferi için yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

HAMİT: O AÇIKLAMA BANA AİT DEĞİL
Hamit'in Daum'a, "Bayern'de şansımı sonuna kadar kullanmak istiyorum. Beni göndermek isterlerse ilk tercihim Fenerbahçe olacaktır" dediği öğrenildi. Öte yandan Alman Haber Ajansı (DPA), Hamit'in, "Fener'le görüşmedim. Transfer gündemde yok" açıklamasına yer verdi. Fakat milli futbolcu Daum'la yaptığı görüşmede, bu açıklamanın kendisine ait olmadını söylediği belirlendi.

FENERBAHÇE GURBETTE
Yeni sezon hazırlıklarını 2 haftadır kendi tesislerinde sürdüren Fenerbahçe dün yurt dışı etabı için Almanya'ya gitti. Kafileyi Münih'te gurbetçiler karşıladı. Kafile, ardından da kara yoluyla Bad Worishofen'e hareket ederek Steingberg Oteli'ne yerleşti.

ARAGONES'E SAYGILIYIM!

Kanarya akşam saatlerinde ise buradaki ilk idmanını yaptı. Antrenmana büyük ilgi gösteren gurbetçiler, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirip imza aldı. Basınla sohbet eden Daum, Aragones sorusu üzerine "F.Bahçe'de çalışmış biri, saygı göstermek lazım" dedi.

GONZALEZ'İN YERİNE DEIVID
Portekiz bas n , orta alandaki y ld z ismi Lucho Gonzalez'i Marsilya'ya satan Porto'nun Fenerbahçe'den Deivid'in peşinde olduğunu yazd . Daha önce Portekiz'de Sporting formas n giyen Sambac , Fenerbahçe'den ayr lmaya s cak bakm yor.

VE LUGANO GELİYOR!
Kendisine yapılan cazip transfer teklifleri nedeniyle Fenerbahçe'yle sözleşme yenilemeyen Lugano yeniden İstanbul'a dönüyor. İtalyan kulüpleriyle yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Uruguaylı yıldızın bugün Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturması bekleniyor. Fakat Başkan Aziz Yıldırım'ın Lugano'ya çok kızgın olduğu ve kesinlikle taviz vermeyeceği ve yakın çevresine, "Daha önce teklif ettiğimizin altına oynayacaksa gelsin" dediği öğrenildi.

FORMAYI BIRAKMAM
Yeni sezon hazırlıklarını en fazla dikkat çeken isimlerinden biri olan Kazım Kazım çok iddialı... Milli futbolcu formayı kimseye bırakmayacağını belirterek, "Daum'la çok iyi bir hava yakaladık. Çok sıkı çalışarak gerçek performansımı göstereceğim" diye konuştu.