Kasıp kavururuz

Galatasaray'ın Kongolu golcüsü Nonda, 4-3-3 sisteminin tam kendilerine göre olduğunu ifade ederek, "Hem benim hem de Baros açısından çok iyi olacak. Rakiplere kabus gibi çökeriz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2009 Güncelleme 14 Temmuz 2009, 01:10

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın golcü yıldızı Nonda, 4-3- 3 sisteminin kendilerine çok uygun olduğunu söyledi. Kongolu golcü, "Bu sistemde gole gidecek oyuncu daha çok oluyor. Zaten Baros'la konuşurken ikimizin daha verimli olduğunu söylerdik. Bu sezon ikimiz beraber oynarsak mutlaka iyi olacak. Ortalığı kasıp kavururuz" dedi.

RIJKAARD TAM BİZE GÖRE

Hollanda kampına gitmeden önce Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Giuly ile görüştüğünü vurgulayan Nonda, "Rijkaard hakkında kendisi çok önemli ve pozitif birşeyler söyledi. Futbolcularla kurduğu diyaloglar mükemmelmiş. Bize büyük güç katacak" diye konuştu.

TAKTİK İDMANI DEVAM EDİYOR
Cimbom, yeni sezon hazırlıklarını Florya'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Leverkusen karşısında ilk 11'de oynayanlar rejenerasyon ağırlıklı çalışırken, diğer futbolcular kondisyon ve taktik çalışması yaptı. G.Saray'a yeni bir sistem aşılamaya çalışan Rijkaard, özellikle genç oyunculara yapması gerekenleri bir bir anlattı.

YABANCILIK YAŞAMADIM
Galatasaray'ın yeni transferi Gökhan Zan, Sarı-Kırmızılı takıma yeni gelmesine rağmen kendisini sanki uzun yıllardır burada oynuyormuş gibi hissettiğini söyledi. İlk geldiği günden itibaren takım arkadaşlarının kendisine büyük destek verdiğini vurgulayan Gökhan, "Galatasaray'da çok büyük işler yapacağıma inanıyorum. Bu sezon şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum" diye konuştu.

TARİHİ FORMA SATIŞTA
G.Saray forması altında 6 kez gol kralı olan ve 217 gollük bir rekora imza atan Metin Oktay'ın 46 yıllık 10 numaralı imzalı forması Halit Erdem isimli taraftar tarafından satışa çıkarılıyor. Forma Metin Oktay tarafından hediye edilmişti.

REKABET DAİMA BAŞARIYI SAĞLAR
G.Saray'da sakatlıktan kurtulan Linderoth bu sezon büyük bir forma savaşının yaşanacağını söyledi. Mustafa Sarp, Ayhan, Mehmet Topal ve Barış gibi futbolcularla büyük bir rekabet yaşayacağını vurgulayan İsveçli futbolcu, "Bu durum Galatasaray'ı hedefe taşır. Bundan kimse zarar görmez" dedi. Ali Sami Yen'i çok özlediğini belirten Linderoth, "Sezonu iple çekiyorum" dedi.