İşte yeni Aurelio: Cristian

Aykut Kocaman'ın olumlu rapor verdiği 26 yaşındaki Cristian Baroni için Brezilya'ya giden yönetici Cihan Kamer, oyuncu ve kulübüyle el sıkıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2009 Güncelleme 18 Temmuz 2009, 01:03

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi yaklaşık 2 aydır Avrupa ve Güney Amerika'da sürdürdüğü ön libero arayışında mutlu sona çok yaklaştı... Sarı-Lacivertli yönetimin, Brezilya'ya giden Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın olumlu rapor verdiği Corinthians'lı Cristian Baroni'yle büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Kocaman'ın olumlu raporu sonrasında Brezilya'ya giden yönetici Cihan Kamer'in hem 26 yaşındaki futbolcu hem de Corinthians'la el sıkıştığı belirlendi.

SOL KANADA PABLO ARMERO
F.Bahçe'nin, Brezilya Ligi'nin en iyi ön liberoları arasında gösterilen Cristian'ı Werder Bremen'in elinden son anda araya girerek kaptığı ortaya çıktı. Diğer yandan Aykut Kocaman'ın sol kanat için de Palmeiras'lı Pablo Armero'nun ismini verdiği belirlendi. Her iki kanatta da oynayabilen 22 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu için de girişimde bulunulduğu ve her iki futbolcunun bir iki gün içinde imza atabileceği öğrenildi.

KARİYERİ
Tam adı Cristian Mark Junio Nascimento Oliveiro Baroni olan 26 yaşındaki futbolcu, Paulista formasıyla adını duyurdu. Ardından Atletico Parenense ve Flamengo formalarını giyen Cristian, geçtiğimiz sezon başında Corinthians'a transfer oldu.