Hücum iyi savunma kötü

Fenerbahçe, Nürnberg'le yaptığı hazırlık maçında Deivid (2) ve Emre ile öne geçmesine rağmen, basit savunma hatalarıyla berabere kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2009 Güncelleme 19 Temmuz 2009, 00:03

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Almanya kampındaki 2. hazırlık maçında Bundesliga'ya bu sezon çıkan Nürnberg'le 3-3 berabere kaldı. Carlos'un kaptan çıktığı maçta Kanarya, 2'de Deivid ve 25'de Emre ile 2-0'ı buldu. 30'da Eigler farkı 1'e indirdi. 68'de yine Deivid uzaktan vurdu: 3-1. Ancak rakibin uzun toplarında savunma oyuncuları ağır kalınca 74'te Eigler ve 89'da Mintal skoru belirledi: 3-3. F.Bahçe bugün saat 12.00'de SV Aindling ile bir maç daha yapacak. Sahaya PAF takviyeli bir Fenerbahçe çıkacak.

HONVED'E HAZIR OLACAĞIZ
Daum, Nürnberg karşısında saha içinde denemeler yaptıklarını ve skorun normal olduğunu söyledi. Alman hoca "Uğraşımız Honved maçına kadar hazır duruma gelmek için" dedi.

YOLCULUK TAKIMI YORDU
F.Bahçe, maçın yapıldığı Friedrichafen'e 110 km yol yaparak geldi. Tüm gün yağan yağmur eşliğinde yola çıkan kafile, otobandaki çalışmalar nedeniyle ara yollardan geçip sıkıntılı yolculuk yaptı.

GÜİZA BUGÜN KATILIYOR
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza'nın bugün kampa katılması bekleniyor. İspanya'da sürekli olarak ayrılmak istediğini açıklayan Güiza'ya geç geldiği için para cezasının verilmesi bekleniyor.

1 AY SONRA BİZİ İZLEYİN
F.Bahçe'nin milli kalecisi Volkan çok iddialı. Tecrübeli eldiven, "Çok iyi çalışıyoruz. Bizi 1 ay sonra görün" diye konuştu.

FENER KORKUSU
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Macar ekibi Honved ile eşleşmesi Macaristan'da korku yarattı. Macar spor basını, eşleşmeyi "Zavallı Honved" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Honved Teknik Direktörü Tibor Sisa ise, spor gazetesi Nemzetisport'a, "10 yıl önce bir Türk takımı ile eşleşsek bayram yapardık, ama artık devir değişti" dedi. Bu arada F.Bahçe'de staj yapan Daum'un oğlu Marsel, Honved'i canlı izleyecek.

GENÇ TAHACAN FENERBAHÇE'DE
F.Bahçe, 2. Lig 4. Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan 15 yaşındaki Tahacan Uysal'ı renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Cengiz Gül, "Tahacan'ın eğitimini Fenerbahçe karşılayacak. F.Bahçe forması giyerse 200 bin Euro, başka takıma giderse bonservisin yarısını alacağız" dedi.