Yolumuz aydınlık

G.Saray Başkanı Adnan Polat, Tobol maçının ölçü olmayacağını belirterek, "Takıma güvenim tam" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2009 Güncelleme 19 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Adnan Polat camiaya umut dağıttı. Galatasaray Başkanı, Tobol karşısında alınan beraberliğin hiç önemli olmadığını belirterek, "Biz nasıl olsa Avrupa Ligi'ne katılacağız. Tobol bize rakip olacak bir takım değil. Bu takıma güvenim her bakımdan tam. Gün geçtikçe daha iyi bir seviyeye geleceğiz" dedi.

RIJKAARD TAM İSABET

Rijkaard'ı takımın başına getirmekle en doğru kararı verdiklerini vurgulayan Polat, "G.Saray'a katacağı çok şeyler var. Onun gibi kaliteli bir hocayla yüksekten uçacağız" ifadesini kullandı.

AYHAN: ARDA'YA HER ŞEY YAKIŞIR
G.Saray'ın tecrübeli yıldızı Ayhan, Tobol maçında Arda'nın oyuna girdikten sonra pazubantı kendisinden almamasından duygulandığını söyledi. Ayhan, "Büyüklerine karşı çok saygılı. Ona bu takımda her şey yakışır. Arda'nın gönlü büyük" dedi.

KALDIĞIMA SEVİNDİM
Servet Çetin, Galatasaray'dan ayrılmadığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Marsilya ile imza aşamasına gelmesine rağmen transferi son anda yatan Sarı-Kırmızılı oyuncu, "Avrupa hayalim gerçekleşmedi. Önce üzüldüm ama G.Saray gibi büyük bir camiadan ayrılmamak da sevindirici" dedi.

BAŞARILARA ODAKLANDIM

Marsilya'ya gitmemesinin kendisini asla olumsuz etkilemeyeceğini dile getiren Servet, "Şu aşamadan sonra sadece takımımın başarısını düşünüyorum. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve Avrupa'da başarılar tatmak istiyorum" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLUK
Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, geçen sezon gol kralı olduğu halde buna fazla sevinemediğini söyledi. Sarı-Kırmızılı oyuncu, "Şampiyon olamadıktan sonra gol krallığını kazanmanın fazla bir önemi yok. Bu nedenle bu sezon öncelikle mutlu sona ulaşmalıyız. 3 kulvarda başarıdan başarıya koşacak bir takım olduğumuz bir gerçek" diye konuştu.

ÖNCE ZİRVEYE SONRA DA DİBE
Alman spor dergisi Sportbild, Bundesliga'da hızlı bir yükselişten sonra düşen ve yeni bir kulüp bulmakta zorlanan 11 futbolcu arasına Lincoln ve Yıldıray Baştürk'ü de aldı. Dergi Lincoln'ün yaz tatilinden sonra antrenmanlara katılmadığını ve diskoteklerde eğlenerek takımdan kovulduğunu yazdı.