Fener'de 19.07 coşkusu

Dünya Fenerbahçeliler Günü çeşitli yerlerde kutlanırken Almanya'da bulunan Sarı-Lacivertli oyuncular da pasta keserek mutluluğu paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2009 Güncelleme 20 Temmuz 2009, 00:06

İÇİNDEKİLER

Dünya Fenerbahçeliler Günü dün büyük bir coşkuyla kutlandı. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler dünyanın her yerinde çeşitli etkinlikler düzenlerken mutluluğa ortak oldu. Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Fenerbahçeli futbolcular da saatler 19.07'yi gösteridğinde otellerinde pasta keserek bu anlamlı günü kutladı. Teknik Direktör Daum, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde şampiyonluk dilerken futbolcular tezahüratta bulundu. Bu arada resmi internet sitesi bir bildiri yayınlayarak taraftarların Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.

GENÇ FENER SIKMADI
Fenerbahçe, Almanya'daki 3. hazırlık maçında yerel lig takımı Aindling'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. PAF takımdan alınan 6 oyuncuyu bu maçta deneyen Sarı-Lacivertli takım 39'da Kazım'ın ayağından gelen golle devreyi 1-0 önde kapadı. 56'da Furkan farkı ikiye çıkarmayı başardı. Aindling 59'da farkı bire indiren golü attı ve karşılaşma bu skorla bitti. Karşılaşmada bir gol, 1 asist yapan Kazım performansıyla göz doldurdu.