Buonanotte tamam

Beşiktaş, orta sahaya aradığı ismi Arjantin'de buldu... Siyah-Beyazlılar "Geleceğin Messi'si" olarak yorumlanan River Plate'li Buonanotte ile yıllık 1 milyon Euro'ya el sıkıştı. Yönetim, şimdi oyuncunun kulübünü ikna peşinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2009 Güncelleme 21 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi orta sahaya oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı ismi Arjantin'de buldu. Siyah-Beyazlılar, River Plate'te oynayan Buonanotte ile anlaşmaya vardı. Yönetimin oyuncuyla yıllık 1 milyon Euro karşılığında el sıkıştığı kaydedildi. Yönetim, oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen River Plate'i iknaya çalışıyor.

GELECEĞİN MESSİ'Sİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin de transfere onay verdiği kaydedilirken, deneyimli teknik adamın "Geleceğin Messi'si" yorumları yapılan 21 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmekte ısrarcı olduğu öğrenildi. Denizli'nin yönetim tarfından kendisine önerilen Stuttgart'lı Yıldıray Baştürk ve Portekiz'in Porto ekibinde oynayan Quaresma'yı istemediği sızan haberlerden.

HAZIR DEĞİLİM!

Beşiktaş'ta önceki gün Catania ile oynanan hazırlık maçında beklenileni ortaya koyamayan yeni transferlerden Ferrari, daha hazır olmadığını söyledi. Şu an gerçek performansının çok gerisinde kaldığını belirten İtalyan oyuncu, "Takıma ve arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum. İtalya'da ligler eç başladığı için ona göre tatil yapmıştım. Yüzde 100 hazır olmam için bana 1 ay daha gerekli" dedi.

ZAM SIRASI HOLOSKO'DA
Siyah-Beyazlılar'da Tello'nun Başkan Yıldırım Demirören'le görüşerek zam sözü alması Holosko'yu da herekete geçirdi. Daha önce de zam isteğinde bulunan ancak olumlu yanıt alamayan Holosko, yönetime yine haber yolladı.

DEĞERLENDİRMEDE

Slovak oyuncunun kararlı tavrı karşısında geri adım atan Beşiktaş yönetimi, yıllık 800 bin Euro alan Holosko'nun talebini değerlendirmeye aldılar. Taraflar önümüzdeki günlerde biraraya gelerek noktayı koyacak.

ZAPOTOCNY BEKLEYİŞTE
Beşiktaş'ta elden çıkarılmaya çalışılan Çek savunma oyuncusu Zapotocny yurt dışında bulunan menajerinin Türkiye'ye gelmesini bekliyor. Alacakları için bastıran Çek oyuncunun bir kaç gün içerisinde menajeriyle birlikte yönetimle masaya oturarak hem alacaklarını hem de teklifleri masaya yatıracağı kaydedildi.

DELGADO FİZYOTERAPİDE
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle 7 Temmuz'da kasıklarından ameliyat olan Arjantinli Delgado'nun fizyoterapi çalışmalarına başladığı öğrenildi. Orta sahanın etkili isminin Kasım ortalarında çalışmalara başlayabileceği kaydedildi.