Tek hedef Polonya

Polonya'da 7-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 36. Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi Antalya'da kampa giren A Milli Basketbol Takımı'nda oyuncularının tek amacı Polonya'da başarılı bir şampiyona çıkarmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2009 Güncelleme 21 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Polonya'da 7-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 36. Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, Antalya'da yaptığı hazırlıklarını tamamladı. Son çalışmasını dün gerçekleştiren ve oldukça moralli olan Ay-Yıldızlı oyuncuların tek amacı Polonya'daki şampiyonada en azından bir yarı final oynamak.

İTALYA SEFERİ CUMA GÜNÜ
Ay-Yıldızlılar, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a hareket edecek. 12 Dev Adam, cuma günü de çok daha ciddi ve sert geçmesi beklenen kamp için İtalya yolunu tutacak. Öte yandan NBA'deki temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun ailesiyle birlikte tatil yapmak üzere kamptan ayrıldığı, cuma günü İtalya kafilesine dahil olacağı kaydedildi.

ANTALYA KAMPI AMACINA VARDI
A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, Antalya kampının amacına ulaştığını belirterek, "Bizim için Antalya'ya gelmek çok olumlu oldu. Oyuncularımız hem dinlendi hem de tatil yaptı. Bu arada ufak idmanlarla çalışma imkanı da buldu. Polonya'daki şampiyona öncesi kafalarının rahat olması önemliydi" diye konuştu.