Nobre barıştırdı!

İspanya'da hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, D Grubu'ndaki mücadelede Kallstrom'un golüyle geriye düştü. Denizli'nin ilk onbirde şans verdiği Bobo yine sahada gezinirken, yerine giren Nobre takımını ateşledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2009 Güncelleme 26 Temmuz 2009, 00:56

İÇİNDEKİLER

2. MAÇ ÇARŞAMBA PORTO İLE
Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, Barış Kupası (Peace Cup Andalucia 2009) ilk maçında Fransa Ligi'nin güçlü ekiplerinden Olympique Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Lyon'un golü 69'da Kallstrom'den gelirken, Kartal, 85'de Nobre ile yanıt verdi. İlk onbirde şans bulan Bobo isteksiz futbolunu dün de sürdürürken, 2. yarı oyuna giren Nobre Beşiktaş'ı ateşleyen isim oldu. Kupada (D) Grubu'nda yer alan Beşiktaş, 2. maçının Çarşamba günü 23.30'da Porto ile yapacak.

ALİ GÜLTİKEN: DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
Beşiktaş'ın temposu düşük... Düşük tempo, takımın oyunu kendi sahasında kabul etmesinden ya da rakibin baskısından kaynaklanmıyor. Geçen yıl da Beşiktaş böyle oynuyordu. Holosko ve Bobo ile rakip arkasına çabuk çıkarak pozisyon bulma anlayışı devam ediyor. Lyon'un, orta alanı kilitlemesi Beşiktaş'ın ilk yarıda etkisiz olmasına sebep oldu.

BEŞİKTAŞ 2'YE BÖLÜNEBİLİR!
Delgado'nun sakatlığında Mustafa Denizli, Tello'yu Olimpik Lyon karşısında da orta sahanın ortasında görev verdi. Takımı yönlendiren isim olan Şilili futbolcunun sahaya kaptan olarak çıkması da dikkat çekti.

YENİ KAPTAN TELLO OLDU
Beşiktaş'ın katıldığı "Barış Kupası" turnuvasında gruptan çıkıp, finale kadar yükselmesi durumunda bölünmek zorunda kalacak! Turnuvanın final karşılaşmasıyla, 2 Ağustos Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile yapacağı TFF Süper Kupa mücadelesinin tarihi çakışacağı için Kartal 2 takım çıkarmak zorunda kalacak.