Samba başladı

Fenerbahçe, Honved maçının provasında Bolu'ya gol yağdırdı. Brezilyalı Dos Santos ilk maçında klas bir gol atarken, diğer sayılar Alex (2), Bilica ve Güiza'dan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2009 Güncelleme 26 Temmuz 2009, 00:56

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe, Kadıköy'deki ilk maçında Boluspor'a gol yağdırdı: 5- 1. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz'daki Honved maçının provası niteliği taşıyan mücadelede, yeni transferlerden Dos Santos ilk onbirde sahaya çıkarken, Cristian, Güiza ile birlikte yedek soyundu.

DEIVID TEK FORVET
Deivid'in tek forvet çıktığı maçta goller 8 ve 72'de Alex, 41'de Dos Santos, 59'da Bilica ve 84'de Güiza'dan geldi. Bolu'nun sayısını 89'da Erdem (pen) attı. Cristian ile M. Topuz ise 2. yarı oynadı.

SEMİH MÜJDESİ!
UEFA Ligi 3. ön eleme turundaki Honved karşılaşmasının hazırlıklarına devam eden F.Bahçe, dün Boluspor ile oynadığı karşılaşma öncesinde sabah 1 saat 15 dakika süren bir idman gerçekleştirdi. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanda Semih Şentürk ve yeni transfer Özer Hurmacı takımdan ayrı çalıştı.

ÖZER SAHAYA İNDİ
Almanya kampında arka baldırından sakatlanan Semih'in ağrılarının tamamen geçtiği ve tedbir amacıyla takımdan ayrı çalıştığı belirtildi. Ameliyatın ardından salonda çalışmalarını sürdüren Özer ise dün takımdan ayrı olsa da ilk kez sahada çalıştı.

SÜPER LİG VE UEFA'YI KAZANACAK GÜÇTEYİZ
Fenerbahçe'nin sol kanattaki yıldızı Roberto Carlos'tan iddialı sözler geldi. Brezilyalı futbolcu, "Hem Süper Ligi hemde UEFA Ligi'ni kazanacak güce sahibiz. Son yapılan transferler bence tam isabet. Ayrıca takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Bu sene, öncekine hiç benzemeyecek" dedi. Carlos, F.Bahçe'de şampiyonluk yaşamadan Türkiye'den ayrılmayacağını da ifade etti.