Aklı fikri Sivas'ta

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, sezonun ilk haftasında karşılaşacakları Yiğidolar'ı bugünkü Anderlecht maçında seyredecek. Belçikalı hoca, "Ligin ilk maçını kazanmamız şart" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2009 Güncelleme 28 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Broos, Sivasspor'la yatıyor, Sivasspor'la kalkıyor... Trabzonspor'un Belçikalı hocası ligde ilk hafta karşılaşacakları rakiplerini takibe aldı. Sivasspor'un Anderlecht'le bugün oynayacağı karşılaşmayı izleyecek olan Broos rakiplerini çözmeye çalışacak. Tecrübeli teknik adamın Sivasspor'un Trabzon'a ters gelen bir takım olduğunu öğrendiği ve bu nedenle işi sıkı tuttuğu belirlendi.

RAYINA OTURACAĞIZ

Belçikalı hoca "Sivasspor'un geçen sezon şampiyonluğu son haftada kaybettiğini biliyorum. Güçlü bir takımla deplasmanda oynayacağız. Trabzonspor'un Sivas'a şansı tutmadığını biliyorum ama biz şeytanın bacağını kıracağız. Şu anda hazırlıklarımız devam ediyor. Takım her geçen gün biraz daha rayına oturuyor. Lige kadar hazır duruma geleceğiz" diye konuştu.

UMUT'TAN TEPKİ!
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Fatih Tekke isminin taraftarlar tarafndan sürekli gündeme getirilmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Bordo-Mavili oyuncu, "Keşke Fatih ağabey gelse de baskdan kurtulsam" dedi.

FORMA KORKUM YOK
Yattara'nın sakatlanmasından sonra formayı kapan Barış Memiş yedek kalma korkusunun olmadığını söyledi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'un genç oyuncusu, "Sahada olduğum sürece her şeyimi ortaya koymak isterim" diye konuştu.