Bu ne inat Delgado

Yönetici Şeref Yalçın ile telefon görüşmesi yapan Delgado, "Doktorumla konuştum 3 ay sonra sahalara geri dönebileceğim. Sözleşmem devam edecek" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2009 Güncelleme 28 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Yabancı kontenjanında yer açmak için sakatlığı uzun sürecek olan Delgado'nun sözleşmesin dondurmak isteyen Beşiktaş, son çabasında da sonuç alamadı. Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Arjantinli yıldızı ikna edemediklerini açıkladı. Arjantinli futbolcuya nihayet telefonla da olsa ulaştıklarını belirten Yalçın, "İkna için her yolu deniyoruz" diye konuştu.

NE ZAMAN OYNAYACAK?
Yapılan görüşmede sözleşmesinin dondurulmasına gerek olmadığını iddia eden Delgado, "Doktorumla daha yeni görüştüm. 3 ay sonra yeniden sahalara geri dönebileceğim. Bu konuda artık daha fazla rahatsız edilmek istemiyorum" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz hafta içinde Beşiktaş Kulübü Doktoru Mete Düren, "Delgado'yu 6 ay unutun" şeklinde açıklamada bulunmuştu...

TELLO&YUSUF YARIM BIRAKTI
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tello ve Yusuf, sabah idmanında düz koşunun ardından havuz çalışmasına katılmak için sahadan erken ayrıldı. Her iki futbolcunun da ciddi bir probleminin bulunmadığı ama Denizli'nin riske girmek istemediği bildirildi.

KAPTANIM ÜZÜLMEZ!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, spekülasyonlara son noktayı koydu. Denizli, "Bu takımın kaptanı oynadığı sürece İbrahim Üzülmez'dir. Geçen sezon başında tatsız bir olay olmuş ve kaptanlıklar alınmış. Ama artık geride kaldı" dedi. İbrahim Üzülmez ise "Hocama teşekkür ederim. Takım kaptanlığını gururla yaparım" ifadesini kullandı.

DENİZLİ'NİN GÖZÜ DEFANSTA
Barış Kupası için İspanya'da bulunan Beşiktaş dünü çift antrenmanla geçirdi. Teknik direktör Denizli'nin, Lyon maçında SOS veren savunma ile özel olarak ilgilenmesi dikkat çekti.

NİHAT'A ÖVGÜ
Denizli, savunmanın göbeğinde uyumsuz görünen Sivok ve Ferrari ile 15 dakika süren bir görüşme yaptı. İdman sonrasında konuşan Denizli, Nihat'ın kampa iyi durumda katıldığını belirterek, "İnisiyatif alması çok güzel. 15 günlük süreye ihtiyacı var. Açığını kapatması gerek" dedi.