Adım adım Gabric

Trabzonspor, Gabric'in transferinde büyük yol aldı! Bordo-Mavili yönetim, Süper Lig başlamadan bu futbolcuyu getirmeyi hedefliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2009 Güncelleme 31 Temmuz 2009, 00:30

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen sol kanat oyuncusu Drago Garbic'ih yoğun mesai harcadıklarını ve lig başlamadan bu işi bitirmeye kararlı olduğunu böyledi. Bu arada daha önce Trabzon'a gelmek istemeyen Gabric'in, bu söyleminden vazgeçtiği de gelen haberler arasında.

TJIKUZU'YA BÜYÜK ÖVGÜ
Gabric'in transferi halinde takıma büyük güç katacağını söyleyen Asbaşkan Hacısalihoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir zaman bu transferden vazgeçmedim. Akssine ciddi yol katettik. Takımın genel durumundan da çok memninuz. Yeni transfer Tjikuzu'nun hazırlık maçlarındaki performansı bize büyük umut verdi."

TRABZON HIZ KESMİYOR
Taktik ve kondisyon ağırlıklı 2 idman yapan Trabzonspor'da futbolcuların hırsı Broos'u mutlu etti. Sıcaktan bunalan futbolcular çareyi bu havuzunda buldular.

ENGİN CEZAYI YEDİ
Dün sabah yapılan antrenmana uyanamadığı için geç katılan Engin, Trazonspor'da para cezasına çarptırılan ilk futbolcu oldu. Malzemeci tarafından uyandırılan Engin'e 500 TL para cezası kesildi.