Gerçek Nihat geliyor

Antalya maçında 1 asist yapan Nihat Kahveci, "Maç eksiğim olduğu doğru. Ama 3-4 maç sonra gerçek ve özlenen Nihat'ı herkese izleteceğim. Ancak taraftardan biraz zaman ve sabır istiyorum" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2009 Güncelleme 19 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Önceki günkü Antalya maçında 1 asist yapan ve Tello'nun golündeki frikiğin kazanılmasını sağlayan Nihat, , Her geçen gün kendisini daha iyi hissettiğini ve özlenen Nihat'ı seyretmelerine sadece 3-4 maç kaldığını söyledi. Milli oyuncu, "Askerliğim dolayısıyla hazırlık kampına katılamadım. Ama gitgide performansım yükseliyor" dedi.

FUTBOLDAN UZAK KALDIM!

8 yıl aradan sonra ilk kez İnönü Stadı'nda sahaya çıkan Nihat, "Yaşadığım sakatlık nedeniyle çok uzun süre sahalardan ayrı kaldım. Bu nedenle tam anlamıyla hazırım diyemem. İstediğim seviyeye gelmem için 3-4 maça daha ihtiyacım var. Ondan sonra eski Nihat sahalara geri dönecek. Ancak bunun için taraftardan sabır istiyorum" dedi.

2008-2009'UN EN İYİSİ TELLO
Beşiktaş Gazetesi tarafından her yıl yapılan yılın futbolcusu ödülünü bu kez Tello kazandı. Şilili futbolcu böyle bir ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta hiç bir sorunum yok. Maddi her hangi bir problem yaşamıyorum. Takımda da adeta joker gibiyim. Her mevkiide oynayabilirim. Şuan gole yakın oynuyorum ve goller atıyorum" diye konuştu.

Nobre çıkamadı!
Beşiktaş, önümüzdeki hafta oynayacağı G.Birliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antalya karşısında alınan 3 puan Kartal'da moralleri düzeltirken sakatlıkları bulunan Nobre ve Bobo idmana çıkmadı.