Emre'den yönetime mesaj

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2010 Güncelleme 17 Ocak 2010, 01:56
Emre’den yönetime mesaj

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu Emre Belözoğlu, kadro dışı bırakılan Önder ve Kazım'ın kaliteli futbolcu ve düzgün insanlar olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, "Her ikisi de takım için önemli futbolcuydu. Karar saygı duyuyoruz ama kesinlikle takıma takviye yapılmasını düşünüyorum" dedi. Emre, "Kazım ve Önder'in affedilmesini ister miydin" şeklindeki soruya ise "Tabii ki... Onlar her şeyden önce arkadaşlarım" cevabını verdi.

Emre'ye uyarı gelebilir
Gökhan Ünal'ın transferinin de camiaya hayırlı olmasını dileyen Emre, "Dün gece yatmadan önce düşündüm. Semih, Alex, Güiza ve bir de Gökhan... Dördü de gol krallığı yaşamış futbolcular. Gökhan'ın transferi forvet hattına bir rekabet getirecektir" ifadesini de kullandı. Bu arada yıldız futbolcuya yönetimden Kazım ve Önder ile ilgili yorumlarından dolayı uyarı gelebileceği öğrenildi.

Deivid baldırından sakatlandı
Antalya'da kamp yapan F.Bahçe dünü de çift antrenmanla geçirdi. Semih kasığındaki ağrı nedeniyle idmana katılmazken, Deivid aldığı darbe sonrası baldırından sakatlandı. Sambacı'nın durumu bugün belli olacak.

Gökhan Ünal kampa katıldı

F.Bahçe'nin yeni transferi Gökhan Ünal, dün gece Antalya kampına katıldı. Tecrübeli golcü, "Çok mutluyum. En olgun çağımda F.Bahçe'ye geldim. Başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. Gökhan, 3.5 yıllık kontrat yaptığını ve 39 numaralı formayı giyeceğini söyledi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ