Dentinho harekatı

İki gün önce Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Fener, şimdi de Corinthians'ın 20 yaşındaki yıldızına kanca attı. Hem forvet hem de kanatta oynayan Dentinho'yu Kocaman getirecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2010 Güncelleme 17 Ocak 2010, 02:08
Dentinho harekatı

İÇİNDEKİLER

BU SEZON 3. CORINTHIANS'LI!
Fenerbahçe yönetimi devre arasının ikinci transfer bombasını patlatmak üzere... İki gün önce Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal'ı renklerine katan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Corinthians'ın gelecek vadeden 20 yaşındaki yıldızı Dentinho'nun peşine düştü... Aykut Kocaman apar topar Antalya kampından ayrılıp önce İstanbul'a, ardından da dün Brezilya'ya uçtu... Sezon başında 2 Corinthianslı'yı getiren Kocaman 3.'yü transfer etmeye gitti.

REAL'Lİ DRENTHE DE LİSTEDE
Cristian ve Dos Santos'un eski takım arkadaşı olan Dentinho forvet hattının yanı sıra her iki kanatta da oynayabiliyor. İki ayağını da iyi kullanan genç yıldız, Avrupa'nın birçok takımının da gözdesi durumunda. F.Bahçe, Brezilya kulübüne 8 Milyon Euro bonservis önerirken, Corinthians'ın yaklaşık 14 Milyon Euro istediği öğrenildi. Aykut Kocaman, daha önceki ilişkilerini de kullanıp fiyatı düşürmeye çalışacak. Transferde sorun çıkması halinde R. Madrid'li Drenthe yedekte.

TAM BİR CAMBAZ
1989 doğumlu olan Dentinho, 1.75 boyunda. Her iki ayağını da mükemmel kullanan genç yıldız, tam bir top cambazı. Dentinho, alt yapısında başladığı Corinthians'ın şu anda vazgeçilmez oyuncusu durumunda. Avrupa kulüplerinin de peşinden koştuğu Dentinho da Avrupa'da futbol oynamak istiyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ