5 Yıldızlı gösteri

Caner, Barış (2) ve Emre Çolak (2)'la şov yapan Cimbom, soğukta Sami Yen'e koşan taraftarın içini ısıttı. 9 puana çıkan G.Saray, A.Gücü'ne 3 farklı yenilse bile tur atlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2010 Güncelleme 18 Ocak 2010, 02:31
5 Yıldızlı gösteri

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, galibiyeti bulunmayan Denizli Belediye'yi farklı yenip 3'te 3 yaptı ve liderliği devraldı: 5-1. Zayıf rakibine karşı baş döndüren bir pres uygulayan Aslan, henüz 8. dakikada son günlerin formda ismi Caner Erkin'in kafa golüyle öne geçti. 18. dakikada orta sahanın dinamosu Barış Özbek kolay bir gole imza attı. 23. dakikada sahneye yine Barış çıktı ve ilk yarının sonucunu tayin etti: 3-0.

Emre'den 3 dakikada 2 gol
G.Saray 2. yarıya durgun başlarken Denizli Bld, ilk korner atışında Volkan'la farkı 2'ye indirdi: 3-1. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Ayhan ceza sahası içinde düşürüldü. Topun başına geçen genç Emre, penaltıdan takımının 4. golüne imza attı. Rijkaard'ın yeni prensi Emre Çolak, 65. dakikada attığı frikikle 2. golüne imza attı. Aslan, Denizli Bld.'yi farklı geçip kupada çeyrek finale göz kırptı.

Bir golcüye ihtiyaç var
Dünkü maç sonrası basın toplantısına çıkan Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens çarpıcı açıklamalar yaptı. Hollandalı antrenör, Takımın forvete ihtiyacı olduğunu belirterek "Şimdilik bir isim veremem ama ekonomik şartlar uygun olursa bir forvet oyuncusu transfer edebiliriz" dedi. Neeskens, Neill için de "Çok iyi bir futbolcu" yorumu yaptı.

Rijkaard'a eş sürprizi
Neeskens, 2 gol atan Emre Çolak için ise, "Bize kendini kanıtladı. Ama her maçta oynar diyemem. Bu sakatlıklara ve taktiğe bağlı" dedi. Bu arada Rijkaard'ın eşi Stephanie'nin, yeni doğan oğlu Santi ile birlikte İstanbul'a geldiği öğrenildi. Maçı tribünden izleyen eşinin, Rijkaard'a sürpriz yaptığı belirlendi.

Cimbom Neill'a bugün kavuşuyor
Dünkü Denizli Belediye maçına yetişemeyen Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Neill, bugün İstanbul'a geliyor. Cimbom'un Everton'dan transfer ettiği Avustralyalı yıldızın, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile birlikte geleceği öğrenildi.

BAKIŞ AÇISI
Turgay Şeren: Emre'ye dikkat
Galatasaray, Denizli Belediye maçında özverili ve ciddiyetle oynadı. Özellikle ilk 3 gole imza atan Caner ve Barış'ın kanat bindirmelerini beğendim. Rijkaard, sezon başında verdiği şansı iyi değerlendirmeyen Emre Çolak'a bir şans daha verdi. Emre şımarmaz sadece oyununa bakarsa iş yapar. Ayakları yere basmalı. Burada en büyük iş Arda'ya düşüyor.

Levent Tüzemen: Barış'ı beğendim
G.Saray, iyi bir antrenman maçı yaptı. Çünkü rakip Galatasaray'ın dişine göre değildi. Bir korner kullandılar ve kaleci Aykut'un hatasıyla golü buldular. Özellikle ben Barış'ı çok beğendim. Hem attı, hem attırdı. Emre de iyiydi. Rijkaard'ı gençlere yer verdiği için kutluyorum. Denizli Belediye ise mertçe oynadı, defans yapmadı, oyunu hiç çirkinleştirmedi.


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


AVRUPA'NIN EN İYİ BREZİLYALILAR'I

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

GALATASARAY'IN FOS TRANSFERLERİ

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI