Burak için yeni teklif

Trabzonspor bonservisini aldığı Burak Yılmaz'ın 2. devre takımda oynayabilmesi için Eskişehirspor'a Barış Memiş ve Zafer'in yanı sıra A2'den 2 oyuncu teklif etti. Kırmızı Şimşekler ise Engin'de diretiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2010 Güncelleme 18 Ocak 2010, 01:45
Burak için yeni teklif

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un aklı fikri Burak Yılmaz'da... Gökhan Ünal'ın transferi karşılığında F.Bahçe'den Burak Yılmaz'ın bonservisini alan Bordo-Mavili yönetim Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen yıldız oyuncuyu ligin 2. yarısında oynatmak için görüşmelerini sürdürüyor. Trabzonspor Burak Yılmaz için Eskişehirspor'a yeni bir teklif daha sundu.

İki gün içinde bitecek
Bordo-Mavili kulübün yeni önerisinde Eskişehirspor'a Barış Memiş'in yanı sıra A2'den 2 genç oyuncunun verilmesi teklifi yapıldı. Ancak Eskişehirspor'un Trabzonspor'dan Engin Baytar' ı istemesi yönetimi düşündürüyor. Şenol Güneş'in Engin'i bırakmaması üzerine köşeye sıkışan yönetim Burak konusunu en geç 2 gün içinde çözüme bağlamayı planlıyor.

Tempo yükseldi
Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da tempo yükseldi. Yeni transfer Gutierrez takımla birlikte ilk idmanına çıkarken dayanıklılık çalışması yapıldı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


AVRUPA'NIN EN İYİ BREZİLYALILAR'I

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ

TRABZONSPOR'UN FOS TRANSFERLERİ

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI