Dentinho için çılgın teklif

Brezilya'da kamp kuran Aykut Kocaman'ın Sambacı'nın menajeriyle de bulaşarak yıllık 2.5 milyon önerdiği belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2010 Güncelleme 18 Ocak 2010, 10:45
Dentinho için çılgın teklif

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Dentinho heyecanı yaşanıyor... Yönetimin transfer için kendisine tam yetki vermesinin ardından önceki akşam Brezilya'ya giden Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın genç Sambacı için Corinthians'la kıran kırana pazarlıklar yaptığı öğrenildi. Dentinho'nun bonservisi için 14 milyon Euro isteyen Brezilya kulübüne ilk görüşmede 8 milyon Euro öneren Kocaman'ın teklife zam yaptığı belirlendi. Kocaman'ın son olarak 10 milyon Euro'luk müthiş bir teklif yaptığı ve pazarlıkların olumlu bir şekilde sürdüğü ifade ediliyor.

Listede 3 isim daha var
Corinthians'ın vereceği yanıtı bekleyen Aykut Kocaman'ın Dentinho'nun menajeriyle de görüşme yaptığı ortaya çıktı. Kocaman'ın Brezilyalı yıldız için yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Dentinho dışında yine Corinthians'tan Morais, Cruzeiro'dan Fernandinho ve Ekvator'un Quito takımından Torres ile ilgilendiği belirtiliyor.

Güiza'ya sürpriz talip!
Bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Güiza için yönetime sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi. Akşam yazarı Alaattin Metin, İspanyol yıldızın menajeri Montes'in "Talipleri var. Güiza'yı 14 milyon Euro'ya hemen satalım" dediğini yazdı. Yönetim konu hakkında bir açıklama yapmadı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


AVRUPA'NIN EN İYİ BREZİLYALILAR'I

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ