Yıldırım hesabı Belek'te soracak

Yıldırım, "Önder ve Kazım affedilsin" diyen Emre ile disiplinsiz ve agresif davranışlar sergileyen Güiza hakkında bilgi alacak. Başkan daha sonra bu 2 futbolcuyla yüz yüze görüşme yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2010 Güncelleme 18 Ocak 2010, 01:45
Yıldırım hesabı Belek’te soracak

İÇİNDEKİLER

Tam kadro olarak takımın kamp yaptığı Antalya Belek'e giden Fenerbahçe yönetimi, Daum'dan rapor aldıktan sonra bugün bir toplantı yapacak. Ancak asıl bombayı Başkan Aziz Yıldırım'ın patlaması bekleniyor. Yıldırım, "Önder ve Kazım affedilsin" diyen Emre ile disiplinsiz hareketler yapan, Daum'un arkasından dil çıkartan, genç Furkan'a tekme atan Güiza hakkında ayrıntılı bilgi aldıktan sonra bu futbolcularla yüz yüze bir görüşme yapmayı planlıyor.

Güiza'ya da ne oldu!
Başkan Yıldırım'ın Emre'nin açıklamalarına çok sinirlendiği, takımda disiplinsizliğe tahammülü olmadığı için Güiza'yı da uyaracağı gelen haberler arasında. İspanyol futbolcunun özellikle Gökhan'ın transferi ve ileriye dönük bir orta saha oyuncusu aranmasının ardından gergin bir psikolojiye girdiği belirtiliyor. Bu arada yönetiminin Daum'un kadro dışı bırakılan Önder ve Kazım hakkında ve takıma yapılacak takviyelerle ilgili görüşünü alacağı da gelen haberler arasında.

Alex: En verimli kampımız bu!
Basına kapalı olarak yaptığı idmanla Antalya maçının hazırlıklarını tamamlayan F.Bahçe'de Alex taraftarlara umut verdi. "En verimli kampımız" ifadesini kullanan Brezilyalı yıldız, "Mükemmel çalıştık. Karşılığını ligde alacağız" dedi.

Fenerbahçe popüler ve öncü
Ayhan Tumani ile birlikte ilk idmanını takımdan ayrı gerçekleştiren Gökhan "Fenerbahçe Türkiye'nin en popüler ve öncü kulübü" dedi. Yıldız futbolcu, "İlk maçımı ve ilk golümü sabırsızlıkla bekliyorum" ifadesini kullandı.

Gece hayatını bilmem
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, hakkında medyada çıkan dedikodulara hayret ettiğini söyledi. Bekir, "Ben gece hayatını bilmem. Dedikoduların kaynağını merak ediyorum" dedi. Adaptasyon sürecini atlattığını söyleyen Bekir, "Gerçek mevkim stoper. Ancak sağ bekte de başarılı oldum" ifadesini kullandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


AVRUPA'NIN EN İYİ BREZİLYALILAR'I

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ