Aslan'da son bomba Babel

Nistelrooy'da olumsuz yanıt alan G.Saray, listesine Liverpool'un Hollandalı futbolcusunu aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 12:55
Aslan’da son bomba Babel

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Ada'dan ikinci bir transfer için atağa kalktı. Nistelrooy'dan olumsuz yanıt alınması üzerine buradaki görüşmelerini hızlandıran Üstünel, Liverpool'un Hollandalı yıldızı Ryan Babel'le temasa geçti. Üstünel'in, Liverpool'lu yöneticilere kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. G.Saraylı yöneticinin ayrıca Everton'lu Louis Saha ile de temasını kesmediği belirlendi. Sarı-Kırmızılılar'ın yarına kadar golcü transferini noktalaması bekleniyor.

KEWELL MARSİLYA'YA İMZA ATTI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN ÇOK PARAYI ONLAR KAZANIYOR

Aşırı heyecandan tir tir titriyordum
Denizli Belediye maçında gösterdiği performansla büyük alkış alan Emre Çolak, oyuna girdiğinden heyecandan titrediğini söyledi. G.Saray'ın genç yıldızı, "Arda ağabey gelip beni rahatlattı. Bana neler yaşadığını anlatarak rahat olmamı söyledi. Sayesinde heyecanımı attım" dedi. Emre, "Arda ağabey 'Penaltı olunca Emre'ye attıracağız kimse topu almasın' dedi. Penaltı olunca da zaten kendisi topu alıp hemen yanıma geldi. Onun sayesinde oldu" diye konuştu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


Çok çalışıyorum
İdmanlardan önce ve sonra birer saat kalıp çalıştığını ifade eden Emre, "Fiziğimin biraz yetersiz olduğunu bildiğim için çok çalışıyorum. Şu anda tek istediğim şey A Takım'da kalmak. Sadece onu düşünüyorum ve sadece ona yoğunlaştım. İlk başta A Takım'la çıkıp sonra A2'ye dönünce içimde biraz burukluk oluyordu. Ancak zamanla bunları attım" ifadesini kullandı.

Kewell idmanı yarıda bıraktı
G.Saray, G.Antepspor maçının hazırlıklarına başladı. Kupa maçında oynayanlar jenerasyon antrenmanı yaparken Avustralyalı oyuncu Harry Kewell antrenmanı yarım bıraktı.

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

GALATASARAY'IN FOS TRANSFERLERİ

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI